Přejít na obsah

Automatická převodovka


Libor Michalcik

Doporučené příspěvky

Dobry den, moje Octavia I 1.6 r.v. 1998 mi posledni dobou zlobi pri rozjezdu. Mam automatickou prevodovku. Po zarazeni a seslapnuti plynoveho pedalu se zacne rozjizdet, to trva cca sekundu pak dojde k uvolneni(auto jede jako se zmacklou spojkou, otacky vyleti nahoru). Pak cca po dalsi sekunde auto zase tahne... tak se to opakuje cca do rychlosti 40km/h. Byl jsem s tim v autorizovanem servisu a tam mi nerekli nic urciteho. Po napojeni na PC bylo auto uplne v poradku. Tak to tipovali na prevodovku.

Nemate nekdo podobne zkusenosti?? Jak jste to resili??

Dik za odpoved. L.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spojka asi ne když je to automat. Jedině měnič na automatu. Viděl bych to na to, že ti brzo odejde převodovka. Nachystej si tak 40 tisíc za opravu. Nevyplatí se to repasovat. Odkud jsi. Mohl bych ti dát kontakt na super kluky z Prahy co dělají jenom automaty.

Cau, muzes mi prosim poslat kontakt na tu opravu v Praze, jsem sice z Brna. Ale do Prahy jezdim docela casto. Jinak dik za odhad. L.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raz som riesil zle radiacu a niekedy neradiacu automaticku prevodovku v Golfe IV. V podstate to iste co mas ty. Vymena oleja a vsetkych filtrov a spravnej hladiny vsetko vyriesili.

Ale to predpokladam neni tvoj pripad. U mna sa jednalo o dovoz z Talianska a predosli majitel sa na to uuuuplne vyflakol.

Co sa tyka servisu prevodoviek tak pri automatoch je uz vyssie spominanych 40tis. štartovne +++.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...