Jump to content

vůle v řízení ??? F1 1.9 TDi

šutr
 Share

Recommended Posts

Zdravím, toto téma zakládám, protože jsem zde nenašel konrétně můj problém...

...ten spočívá v tom, že cca před týdnem jsem nechal udělat téměř kompletní GO přední nápravy a od té doby, mi něco klepe jakoby od levého předního kola. Za jízdy (při rozjezdu a při brždění) bych to přirovnal jakoby k lupnutí nebo křupnutí a to pouze pokud se rozjíždím doprava a nebo rovně. Pokud stojím na místě a mám vypnutý motor, zahýbu volantem vlevo, vpravo a pořád dokola, je slyšet od přední nápravy kovové ťukání...dle mechaniků u kterých jsem byl je to v řízení a projevilo se to až teď, jelikož veškeré vůle které byli na nápravě se vytěsnili po její GO...poraďte díky

• 2 weeks later...

A na kolik ta sranda vyjde třeba na vrakovišti? na strance Skoda-dily.cz ( http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q14...-dil-fabia.html ) sem nasel ten díl nový za 8.405,- Kč a to je darda, ale věřím, že v autorizovaném servisu si řeknou přes 20.000,- Kč... a co mě taky zaráží je, že ta vůle respektivě to křupání se objevuje převážně když točím kolama na místě a a nebo při rozjezdu, za jízdy to téměř nepociťuji...nevím si rady, asi před měsícem sem měnil posilovač řízení za 20.000,- Kč :(

Edited by šutr