dklasa Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Dabrý den mam takovy problém pri jizde se ozívá takové vrnení jako když hučí ložisko ale cely podvozek mam nový jak ložiska tak ramena čepy tyčky stabylizatoru mimo čepu řízení tak vše, vrnění je jak pri jake koli rychlosti tak pri neutralu a zvisuje se pri jizde do levé zatačky do prave se to zase stiší nevite nekdo co by to mohlo býti nesetkal jste se stim nekdo moc diky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Pokud máš tedy vše vyměněné a dobré, tak mě napadají snad už jen pneumatiky nebo silemblok uložení motoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dklasa Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Pokud máš tedy vše vyměněné a dobré, tak mě napadají snad už jen pneumatiky nebo silemblok uložení motoru. pneu mam taky nové aten silemblok to nevim ale to by delalo i pri staní né me to dela jen pri jizde je to jako kdys se neco tocí cim vetsi rychlost tim je to hlasitejsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladko1307 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 pneu mam taky nové aten silemblok to nevim ale to by delalo i pri staní né me to dela jen pri jizde je to jako kdys se neco tocí cim vetsi rychlost tim je to hlasitejsi máš elektróny alebo puklice? Ja len tak že, ak máš puklice skús ich zhodiť dole a vyskúšaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dklasa Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 máš elektróny alebo puklice? Ja len tak že, ak máš puklice skús ich zhodiť dole a vyskúšaj. mám elektrony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny159 Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 já bych asi zkontroloval ty vyměněný ložiska, protože jak jsem už zjistil, nový občas neznamená lepší. Taky jsem měnil ložiska a po pár dnech začaly hučet. Jeden váleček měl v sobě vykousnutou dírku a dělalo to hroznej randál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Š. Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 A taky to mohou být klouby poloos... Ale to jen pokud by byl nějakej opravdu velikej nájezd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radius Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ja mam to same nejvice je takovy divny zvuk slyset z kopce v zatacce z leva do prava, zatim to neresim, mechanik rikal, ze to je nejspis lozisko a ten zvuk ze zacina ozyvat pri +-80km/h, ale neni to nic zavazneho, vkabine to nikdo neslysi, jen ja, mam netopyri sluch, kazdopadne bych se rad dozvedel duvod, meneno nemam asi nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts