Přejít na obsah

Plasty v kufru


Doporučené příspěvky

Poradi nekdo jak sundat ty bocni plasty v kufru? (ty plasty, jak na sobe maji ty cudliky na drzeni plata)?bohuzel se mi podarilo nestastnou nahodou jeden cudlik urvat :( anez kupovat cely novy plastovy bok bych to chtel vyresit opravou, jen nevim, jak se pod ten plastovej bok dostat-jak ho sundat :( poradi nekdo co kde povolit, ci jak na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Já v R takhle třeba vezl dva velké dorty.

Přímo do kufru by to byla sebevražda a kdyby plato zůstalo nahoře, tak dozadu nic neuvidím a přece jen na té nižší poloze plata byly dorty relativně v bezpečí.

Nebo v zimě jsem to občas hodil níže a házel tam všechny ty huňaté zimní bundy celé naší osádky, ať mi nepřekáží ve výhledu dozadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ked tam bude reklamacia od viacerich snad to zacnu RIEŠIŤ ...

takže ono sa to už rieši a dlhšie...Škodovka na to vydala riešenie a to,že tie úchyty zad.plata sa menie za inovované,aby sa predchádzalo tým problémom ulomenia tých kolíkov...treba zájsť do autorizovaného servisu a spýtať sa,či aj vaše auto nespadá do tých vozidiel,na ktorých to treba meniť..ak už ale prišlo k ulomenie tých kolíkov a auto je v záruke,tak v rámci záruky budú tie celé bočné plasty vymenené...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...