Jump to content

Vytahování promáčklin PDR v Jižních Čechách

Zlejsek
 Share

Recommended Posts

Jak moc rozsahle jsou to promackliny?

Pokud je to neco mene sloziteho, tak to zvladnes i sam. Ja mel vzadu na kufru promacklinu cca 15x20cm a objednal na aukru King-Ding a bylo po promacklinach, ten kdo o tom nevi, tak to nepozna...

cena cca 150kc

Muzu soupnout i fotky...

Edited by Hrazda

Fotky jsou zde...

Předtím:

th_83133_IMG_0344_122_74lo.jpgth_83137_IMG_0352_122_16lo.jpgth_83139_IMG_0353_122_105lo.jpg

th_83140_IMG_0354_122_578lo.jpgth_83142_IMG_0355_122_238lo.jpgth_83144_IMG_0356_122_388lo.jpg

Nehoda se stala tak, že tátovi kdysi před třemi lety sjelo na auto oje voziku, tak tam byla promáčklina cca 15x20cm, nevím přesně... Ve spodní části promáčkliny byla hluboká rýha bez laku... Tata to neřešil a dal tu fešnou žlutou samolepku, která mě ale štvala, tak jsem ji sundal, objednal King Ding a tu velkou promáčklinu srovnal, zabralo mi to cca hodinu práce, je potřeba si s tím hodně vyhrát a neustále to opakovat, pokud je člověk trpělivý, tak může dosáhnout skvělých výsledků, což já moc nejsem, ale i tak je to dobré, jak vidíte z fotek...

Jediné co jsem nesrovnal, byla ta hluboká rýha bez laku, na tu jsem nechal v servisu plácnout trochu kytu a nalepil přes to CZ.

Potom:

th_83145_DSCF0684_122_551lo.jpgth_83149_DSCF0687_122_428lo.jpgth_83151_DSCF0690_122_981lo.jpgth_83160_DSCF0691_122_422lo.jpg

King Ding na Aukru

Tady jsem nasel na hyundai clubu jak o tom pise par lidi

http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f...994&start=0

nevim nevim panove...

Edit: dalsi odkaz:

http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=59&t=88276

takze ani tady ot nechvali,takze asi tomu ani sam neverim...jen nekdo kdo se chce napakovat na lidske nevedomosti...

muj nazor

Edited by Dandiel

Nikomu to nenutim a ani nejsem dealer, na uplne minidolicky to asi nebude, jedine to vyrovnat z druhe strany tim kolikem, co tam dodavaji...

Semtam se mi lepidlo taky utrhlo, ale u me to svuj ucel splnilo a vic jsem ani neocekaval...

Co se tyce toho pana, ktery na jednom dolicku vyplacal veskere lepidlo, nejak nechapu jak se mu to povedlo, me zbyla dobra polovina, spis jsem mel strach o tu emulzi...

Jsou tam dva druhy pacek, jedna velka a jedna mala, uprimne musim rict, ze s tou velkou mi to slo lip...

Hodně dobrej borec je v Mnichově Hradišti.Jmenuje se Ondřej Coufal a pracuje kvalitně a hlavně relativně levně.

Servis team Karosar a spojení na něj je 777812333 Mám s nim osobní zkušenosti když mi vytahoval osm doliku na dvojkové Octávii a ted neni vůbec nic poznat.Profi přistup a na počkání :palec2: Vřele doporučuju!!!

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...