Přejít na obsah

Proč se tak divně ovládá climatronic?


bigboban

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

mám dotaz ohledne zvuku pri zapnute klime. pokud je zapnute topeni nebo klima tak slysim odnekud zepredu mirne bzucivy zvuk. Kdyz stiknu Econ tak to prestane . Kdyz ho zas vypnu tak zacne. Asi to bude delat kompresor ale je novy. Je to nejaky problém? Chladí a topí to jak má . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj panove. Predelaval jsem manualni klimu na climatronic. Vsechno v pohode . Ve vagu zadna chyba . Ale nejak se mi to nezda. Kdyz jsem chtel vyzkouset po doblněni klimu tak se to chovalo podivně. Nastavim si at to fouka na mě a dam low a vetraky na max. cca asi pul minuty to chladi pak to automaticky vypne vydechy ktere jsem si nastavil ( na panelu climatroniku stale sviti to co jsem nastavil ) a zacne to foukat nekde do palubni desky . kontrolaval jsem všechny vydechy a nikde to opravdu nefouka .. pouze huči do palubni desky. Dela to pouze kdyz zkousim klimatizaci.. kdyz topim tak vse je jak jsem nastavil. Nerozumim tomu... poradte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem to jeste zkoušel a automaticky mi to prepne na ten vnitřni okruh .. proto to huči v palubce.. ale asi bude neco spatne protože co si pamatuju tak vnitřni okruh u manual klimy mi normalne foukal jen to nasavalo vzhuch z auta.. jenze ted mi to pouze nasava ale nikde nevyfukuje.. zkontroluju jeste klapku ..ale nevim nevim

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyřešeno. Celá chyba spočivala v panelu climatroniku. Vyzkousel jsem panel od kamarada a vse slapalo jak ma.. Panel mam z roku 2007 a prej od tohoto roku se tam neco menilo proto neni plne kompatibilni s topenim. Takze sehnat jiny panel climatroniku a vse je OK.

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...