Přejít na obsah

Pohasínající světla


Píst

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych poradit na co se zaměřit při sporadické závadě. Všiml jsem si jí nedávno při jízdě v noci. Připadal jsem si jako za volantem letité škody 100 s dynamem. Zkrátka vyditelně na krátký okamžik jakoby pohasly světla a pak začaly zase svítit bez problémů. Kontrolka dobíjení OK. Loučí se se mnou některá z žárovek? Zatím to nechávám projevit. Kontroloval jsem pouze patice světlometů a kabely jsou v pořádku. Děkuji za info. Mám obyčejné světlomety s H4 na 1.6 74kw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to se omlouvám, že zakládám nové vlákno při filtru jsem nic nenašel. Ale mě se to projevilo při jízdě do práce, při plynulé jízdě, kdy nikdo neovládal žádný spotřebič. Je pravda, že jsem měl zaplé rádio se zesilovačem, ale nikdy před tím jsem si toho nevšiml. Nedělalo to při brždění, nebo dobrždění zkusím to více sledovat. Když tak o tom uvažuji, tak jsem jel na poměrně nízké otáčky cca 2200 a dělalo to hlavně při prvních 5-kilometrech při dojezdu, když se auto zahřálo nic. Tak nevim. Ale díky za postřehy. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...