Jump to content

VAG - COM

teo41
 Share

Recommended Posts

Zdravim nevím kam se s tím obrátit takže se omlouvám jestli jsem tu špatně ale mám problém.

Koupil jsem si vag-com 409.1-s a mám problémy s instalací kabelu program a vše mám nainstalované ale když zadám com a dám test kabelu píše mi to stav portu ok. rozhraní hex nenalezeno. Hraju si s tím už asi týden a už nevim jak dál tak kdyby jste mi někdo poradil byl bych vám moc vděčný jo na kabelu je jen nápis OBD 2 předem díky.

• 4 weeks later...

podívej se do správce zařízení na jakém portu je kabel přihlášen mě se připojil na COM7 tak je potřeba přenastavit na COM 1-4 a ten stejný port nastavit na VAGu

jinak taky mě ukazuje chybu HEX

zad to máš nastavené tak mě nic jiného nenapadlo

je to problem v nastaveniach portu...mne to robilo tiez. zalezi ake ma ovladace ci to mas cez usb alebo com. ak to mas com tak len v spravcovi nastavit port com 1 az 4...ak o mas usb tak musis nainstalovat tie ftdi ovladace ktore to nejako emuluju na com port...potom sa objavi aj v spravcovi nastaveni a zasa treba zmenit ten port na com 1 az 4...

Ahoj, mam taky problem s pripojenim vagu.

mam KKL pripojeny na com s adapterem na USB.

Problem je, ze jsem se pokusil pripojit k Fabce MR01, i MR03 a nepodarilo se.

Na OI to jde naprosto vpohode.

Myslel jsem, ze Oi i fabie ma pripojeni k diagnostice stejne?

Prosim za kazdou radu.

Diky mudra

• 3 months later...

Zdravím, nevím do jakeho tematu jsem to mnel vlozit tak snad mne za to nezabijete. Potreboval bych trochu vic poradit. Chtel bych si poridit diagnostiku do PC abych porad nemusel s kazdou chybou nekoho otravovat. Kabel jsem nasel na netu, ale nevym jaky presne software je k tomu zapotrebi. Popripade zda by nekdo nemel program na CD na prodej v cestine. za vsechny rady predem dekuji. Mam Fabii rok 2001 benzin.

• 2 weeks later...
Zdravím, nevím do jakeho tematu jsem to mnel vlozit tak snad mne za to nezabijete. Potreboval bych trochu vic poradit. Chtel bych si poridit diagnostiku do PC abych porad nemusel s kazdou chybou nekoho otravovat. Kabel jsem nasel na netu, ale nevym jaky presne software je k tomu zapotrebi. Popripade zda by nekdo nemel program na CD na prodej v cestine. za vsechny rady predem dekuji. Mam Fabii rok 2001 benzin.

lidi nasel jsem tento kabel-http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/autodiagnostika-kkl-usb-pro-vag-com-na-vw-skoda-audi-seat-praha-o3125742.html

co k tomu budu potrebovat a bude mi to komunikovat ze skoda octavia tdi rok 2003?diky

koupil bych kabel tady na foru od třeba kully. dostaneš k tomu i program a hlavně jsou ty kabely vyzkoušený

Nenašel jsem na něho kontakt.Docela by jsem nějaký kabel potřeboval.Dá se třeba s kabelem nastavit zadní mlhovka nebo je to jen na mazání závad?

Nenašel jsem na něho kontakt.Docela by jsem nějaký kabel potřeboval.Dá se třeba s kabelem nastavit zadní mlhovka nebo je to jen na mazání závad?

No a co máš za auto? Jestli IIO tak to potřebuješ už Hex,tam Ti KKL už nepomůže. To se hodí na všechny O1,F1,Fel, Superb 1, ale funguje i na Roomster a FII ale tam nejde všechno,např jednotky ABS,ty už běhají po CANu.

• 8 months later...

Zdarec mám ten samý problem a také program vag com 409-1 a také mě to po připojení a následném testu kabelu píše rozhraní hex nenalezeno stav portu ok tak bych se chtěl zeptat a poprosit o radu teda jestli jsi už tento propblem vyřešil předem děkuju

Zdar,

hledám pomoc mám kabel VAG 908 na USB a k tomu soft od Ross-tech vše mi fungovalo, pak jsem se pokusil nainstalovat z netu novější verzi 908.2 a teď se mi při připojení kabel hlásí jako USB-Com a né jako předtím Ross-tech kabel.

A ke všemu se už ani ten soft nespustí nevím jestli hledá ten kabel a když ho nenajde tak se prostě nespustí. Už jsem zkusil snad všechno odinstalovat vyčistit registry a znovu nainstalovat a je to pořád stejné. Když natvrdo přidám tomu kabelo ovladač tak to stejně nejede!!

Neví někdo co s tím??

Zdar,

hledám pomoc mám kabel VAG 908 na USB a k tomu soft od Ross-tech vše mi fungovalo, pak jsem se pokusil nainstalovat z netu novější verzi 908.2 a teď se mi při připojení kabel hlásí jako USB-Com a né jako předtím Ross-tech kabel.

A ke všemu se už ani ten soft nespustí nevím jestli hledá ten kabel a když ho nenajde tak se prostě nespustí. Už jsem zkusil snad všechno odinstalovat vyčistit registry a znovu nainstalovat a je to pořád stejné. Když natvrdo přidám tomu kabelo ovladač tak to stejně nejede!!

Neví někdo co s tím??

Co je to za kabel ? vypadá to jako Čína takže tím přehráním softu jsi ho umrtvil . :p

Co je to za kabel ? vypadá to jako Čína takže tím přehráním softu jsi ho umrtvil . :p

Myslíš, že ten nový soft něco změnil v tom kabelu a ten už teď nejede? I když chovat se to tak chová když ten kabel zapnu do jiného PC tak to XP najde jako USB-Serial a ne jako Ross-tech kabel jako předtím. V tom případě neexistuje nějaká finta jak ten kabel vrátit do původního stavu?