Jump to content

EASY a origo resp neorigo antena radio...

Mischo77
 Share

Recommended Posts

Kupili sme fabiu 1.2 HTP 47kW mr 04

vybava EASY cize bez repro a bez pripravy pre autoradio,

bolo dokupene autoradio pineer a predne repro + vyskace , a natiahnuta antena....

medzicasom som natiahol zadne 4 repro a vymenil za SYMPHONY ....

ako to mam vyriesit s antennym kablom ? co vsetko s nim suvisi ? ide do nho aj nejaky + ?

a co sa tyka gala.... nemam v tom pine kablik ! to preco ?? moze to byt tym ze nemam ABS ?! cital som to niekde,,,,

su polozene dve otazky...

1. ) preco nemam GALA KABLIK ?? a odkial by som ho mal natiahnut ???

2.) aku antenu mam natiahnut ? resp iba kabel od radia po samotnu antenu na streche (ten prut tam mam )

2a.) a ten zosilovac do anteny ako zriešim ... napojit PLUS ale odkial ?

Tak gala tam nemáš asi proto, že na pioneera nebylo třeba... jinak gala se natahuje od kombi-přístroje (budíků), teď ti z hlavy neřeknu z kterýho pinu, nemám teď u sebe příručku.

Pokud máš anténu originální, tak zesilovač má v sobě a je napájena signálovým koaxiálem, tedy extrera napájecí drát je třeba jen u neorigo rádií.

A prečo, a prečo a prečo? Preto, že treba kupovať clasic a junior. Easy? Čo to kua je? Aké Easy? Low end car? Buď rád že tam máš kolesá.... Pri kúpe auta, aspoň trošku porozmýšľam. :p:prc:

táto odpoved nieje absolutne vecná ... resp. riesis neriesitelne..... v roku 2003 bola akcia na vozy vybavovo medzi CLASSIC A JUNIOR...

Tak gala tam nemáš asi proto, že na pioneera nebylo třeba... jinak gala se natahuje od kombi-přístroje (budíků), teď ti z hlavy neřeknu z kterýho pinu, nemám teď u sebe příručku.

Pokud máš anténu originální, tak zesilovač má v sobě a je napájena signálovým koaxiálem, tedy extrera napájecí drát je třeba jen u neorigo rádií.

aha... takze v skratke : da sa natiahnut gala.... len treba vediet kam..... keby si bol taky super a pozrel mi to ?? alebo aspon odporucil web kde sa k tomu dopracujem (mimo skodahome.cz)

A ANTENU NEMAM ORIGO..... je to klasickz koaxial a nejakz kablik k tomu :_)

Poriadne sa pozri na ten konektor rádia to gala by tam malo byť je to tenký bielo fialový káblik na pine č.1.Toto platí ak používaš origo konektor možno ti to niekto dorábal.Origo konektor je vzadu za prístrojovkou nad rádiom prichytený gumičkou.Má ho aj junior a ten je výbavovo ešte nižšie ako easy tak nevidím dôvod prečo by tam nemal byť!Pre istotu tu máš ešte schémy.To gala je na prístrojovke na 32 pin. konektore a je to pinč. 5.

Všetko ohladne antény nájdeš tu vo vyvesenej téme Zapojení neorigo rádia.

post-1954-1254501114_thumb.jpg

post-1954-1254501129_thumb.jpg

su polozene dve otazky...

1. ) preco nemam GALA KABLIK ?? a odkial by som ho mal natiahnut ???

2.) aku antenu mam natiahnut ? resp iba kabel od radia po samotnu antenu na streche (ten prut tam mam )

2a.) a ten zosilovac do anteny ako zriešim ... napojit PLUS ale odkial ?

:palec2:

1. Preto nemas Gala kablik lebo si dorabal predpripravu na radio+repro.

2.ORIGINAL ANTENU.

2a. Zosilovac Obsahuje ORIGINAL ANTENA. Pricitaj si temu o radiach.