Mischo77 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 V poslednej dobe sa rozhodol moj volant po 110 000 KM ze sa začne droliť.... rozpadavať,,,, to by nebonič hrozne keby mi to neostavalo na rukach a preto som sa porozhliadol po vymene... a k veci : MAM predface volant s bagom.... Dal by sa tam dat FACELIFTOVY volant s faceliftovou zaslepkou a predcaceliftovym bagom ? Da sa ten volant zalozit , ? da sa tam zalozit aj ten airbag do tej zaslepky bez toho aby som nedostal čelovku od airbagu ? Thanks folks ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 ten deklík na volantu je součástí bagu. Jestli se to dá nějak přebastlit netuším, ale vzhledem k tomu, že je to součást, která ti při nárazu míří na obličej, tak bych se v tom moc nevrtal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 je to blbost ten bag je sucastou zaslepky a ma iny tvar pre rozune volanty nie je to ako ziarovka do svetla. ak vymenis volant za faceliftovy, musis menit aj bag. ak ti vadi volant, vymen len volant a precvakni bag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischo77 Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 je to blbost ten bag je sucastou zaslepky a ma iny tvar pre rozune volanty nie je to ako ziarovka do svetla. ak vymenis volant za faceliftovy, musis menit aj bag. ak ti vadi volant, vymen len volant a precvakni bag. Takze je to jasne skoda no.... chcel som facelift Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts