alvisio Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Zdravím, chcel by som vymeniť žiarovky pre denné svietenie (O II facelift), ale zastavil ma plast v prednom nárazníku vedľa hmlových svetiel. Nevie mi niekto poradiť nejaký grif, ako to odtiaľ vybrať? Skúšal som to podľa návodu, ale nejak mi to nejde a drží to tam sakra tesno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 tek nejaky ten grif by zaujimal aj mna. Raz sa mi podarilo vymenit ziarovku. No minule som si zodral kozu z prstov na oboch rukach, ale ten cierny plast sa mi podarilo uvolnit po 15 minutach len v dolnej casti... Inac mam uvolnenu lavu hmlovku - a ked idem po nejakej hrbolatej ceste, tak sa mi po par kilometroch vysunie von, ze sa da aj vytiahnut... Ale aj ked ju zacvaknem naspat, tak je tam nejaka vola - oproti pravej, ktora drzi ako pribita... Nikde nemam nic ulomene, tak to nechapem. :help: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos_s Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Napoprvé se mi to také vůbec nepovedlo (a ruce jsem si pěkně odřel), zkusil jsem to asi po měsíci (dával jsem LED místo žárovek) a povedlo se mi to podle návodu. Další demontáž už byla v pohodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 A nemas pocit, ze to tam uz nie je tak natesno ako od vyroby? LED si daval namiesto 21W ziarovky do denneho svetla? Ja som to skusal a nesvietila - vraj treba menit kabelaz (ine poly)? Ako si to teda zapojil? Nejake foto ako to svieti by sa nenaslo, please? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajko Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 caute, nechcelo sa mi zakladat novu temu kvoli takej blbosti a cez search som nenasiel....jak sa vymiena lava brzdova ziarovka na O II pred fl Combi? treba rozobrat polku auta alebo ide svetlo pekne vybrat? diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 (edited) Navod k obsluhe - strana 295. Zo svetlom nerobis nic, len vytiahnes ten biely drziak Edited March 2, 2011 by Cjoctavian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajko Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 fasa diky ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts