c1nc0 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 (edited) Zdravim, mam fabiu HTP 12V r.v. 2005 s namontovanym autoalarmom Magicar 9000. Tento ale zacal z nicoho nic hukat, kedy sa mu zachce. Dokonca aj ked je vypnuty a aj hoci kedy pocas jazdy. Huka aj ked je prepnuty do servisneho rezimu. To pipanie trva jednu az par sekund v roznych casovych intervaloch. Pri tomto hukani neblikaju svetla ani smerovky. Uz som z toho zufaly, dakujem za kazdu radu. Edited October 2, 2009 by c1nc0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albín Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Nemáš náhodou sirénu co má svoje vlastní napájení (zabudovanou baterii v sobě)? Kámoš má taky sirénu s vlastním zdrojem a když odpojil baterii,tak začala houkat jak vzteklá.Je to dělaný nějak kvůli krádeži,tak bych možná hledal příčinu nejdřív tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 ja si myslim ze to je skor otazka na magicar a nie na skodovku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1nc0 Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 (edited) ano po odpojeni baterie zacne hukat...ale inak Edited October 3, 2009 by c1nc0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Precitaj si navod na pouzitie toho MAGICARU ci tym pipanim nesignalizuje-oznamuje ti niaku poruchu alebo chybu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1nc0 Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 navod mam prestudovany no nic take tam nieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 (edited) Netreba vymenit zaloznu baterku v tom MAGICARE???? To pipanie bi tomu nasvedcovalo. precitaj si navod ci tam nieco nie je nahodou . Edited October 3, 2009 by PROCHY603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1nc0 Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 v navode neni nic o tomto spomenute, dokonca som prestudoval aj montazny navod, ani tam neni o tom nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Tak sa treba ist opytat kde montuju alarmy MAGICAR co to moze sposobovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1nc0 Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Tak uz som to vyriesil, problem bol v sirene (zalohovana). Na plosnom spoji bol zrejme skrat, alebo studeny spoj...Prepajkoval a vycistil som kontakty na plosaku a zatial je klud... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts