Přejít na obsah

Převodovka automatická na Octavii 1.9TDi r.v. 2003


Tomáš 27

Doporučené příspěvky

Ahoj Škodováci i ostatní, mám problém dnes jedu asi 50km/hod. jak se má ve městě :palec2: a najednou se pííííp a rozblikala se kontrolka žhavení a napsalo mi to něco jako Motorstörg werstatt (mám jí totiž jako dovoz z NDR :) , hledal jsem to na webu co to znamená, ale nenašel, tak jsem to vrznul do slovníku a poskládal jsem asi toto: "Motorová porucha v místě", ale vem to čert, njn jenže ouvej na semaforu vyřadím na neutrál protože to tam trvá dlouho a už mi nešla vrátit rychlost na "D". Prostě s pákou to nešlo ani dopředu ani že bych to jako odcouval :) . Vím, že je divné když problikává kontrolka "spirálka" žhavení a nejde řadit ale je to tak. Nějak se mi to potom povedlo, dojel jsem domu a potom už s pákou nešlo hnout ani za boha. Mám to na poloze "P" a nehnu s tím ani kdybych se rozkrájel. A je divné že svítí stále ta noha u řadičky jako, že mám sešlápnout pedál a přitom ho mám až na podlaze a nic.

Poraďte někdo co s tím může být, nesetkal se s tím někdo z Vás?

Díky Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brzdovy spinac ma 2 spinane kontakty. Jeden ide do RJ motora a druhy spina svetla. To ze mu pojdu brzdovky neznamena ze je spinac v poriadku. SKor moze byt vtedy KO ked auto ma problemy.

Vo VAGu rj motora ,blok hodnot,kanal 6 ,pole 2 zobrazenie 000 vsetky pedale v klude, 001 brzdovy pedal pomaly zatlacas az sa rozsvieti 1,kusok od hora,dalej stlacas az sa rozsvieti 011. je v poriadku . prva pozicia 100 znamena stlaceny spojkovy pedal. prip 111 obidva nadoraz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...