Přejít na obsah

drnčení otevřeneho okna při zavření dveří


Dandiel

Doporučené příspěvky

Zdravim, uz jsem tu zakladal tema ale asi ho uz smazli.

Ptal jsem se co muzu udelat proto abych nejak upevnil sklo ve dveřích. Kdyz mam stahle okno a zavru dvere,jde slyset jak to zadrnci takovym sklenenym zvukem. Kdyz zkusim chytnou to sklo ,ma vůli.

Nekdo mi tady radil neco pritahnout, dnes jsem to rozebral ale vcelku jsem nenasel nic, co by slo pritahnout, aby okno nerezonovalo. Muze to prosim nekdo bliz priblizit,nebo z nejake fotky ukazat?

Dekuju moc..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie sroby v gumennych ulozeniach utahuj s citom, lebo ti praskne sklo ;) Podla mojho nazoru ti to ale nepomoze. Mal som podobny problem. Ide o to, ze guma na vrchnej vymedzovacej liste (pod tapecom nasunuta na hrane plechu) po urcitom case strati svoju pruznost a nevytesni dobre vole ktore vznikaju v roznych miestach ked je spustene okno. Ja som to vyriesil tak ze som ju podlepil protikusom z takej gumovej pasky, co sa pouziva do rohov na podlahy. Ta gumu napina a je to mozno este pevnejsie ako ked to vybehlo z vyrobnej linky.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám podobný problém, ale ne stejný!Když jsou okna otevřená tak v pohodě nic nikde nedrnčí okna nejsou vychozená těsní vše ok ale když je okno zavřené u řidiče tak mě v těch dveřích když jedu něco drnčí nebo skřípe spíse drnčí nevím jestli to může být okno nebo zámek nebo nevím co nemám s tím zkušenosti poradte prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...