Přejít na obsah

ZABEZPEČENÍ VOZIDLA - OCTAVIA


siminni

Doporučené příspěvky

Dobrý večer,

nevím, do kterého fóra jít, ale snad sem. Mám octavii a chtěl bych poradit se zabezpečením auta. V různých vláknech jsem se dozvěděl o tajných vypínačích, o zlodějích o odtazích atd. Fakt síla. Já mám prostě zájem o alarm do auta. Chci se prostě připojit na net a podívat se, kde mi stojí auto a hlavně chci, aby mi ho někdo střežil. A teď, co s tím... Na trhu toho je asi hodně.... Já mám teď nabídku na jednotku Athos od Jablotronu, za velmi dobré penízky !!!

Jak jsem zmínil...mluvilo se tady o Sherlogu atd. Já teď na Forarchu viděl produkt OKO2. Neznám to, ale vypadalo to fakt dobře. Hlavně se mi na to líbilo to, že to kámoš i soused zná a to proto, že jim hlídá barák SV-AGENCY. Ty to prej provozují... Znáte někdo to OKO2 - www.oko2.cz Hledám něco, co nebude drahé a hlavně od někoho, kdo to na trhu už nějaký čas dělá, aby to zase hned nezkrachovalo..

Tak děkuji všem za poznatky...k věci..

díky

Šimoš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Oko vypadá zajímavě a není ani drahý ,od Jablotronu mám gsm alarm v domě a plná spokojenost . :D jak se spustí alarm tak mi to volá na mobil a píše sms a co mi ukradli auto tak přemýšlíme nad napojením na PCO ale do auta dám minimálně zamykání řadící páky ,alarm a tajnej vypínač a taky nebudu línej zajet do garáže :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...