Luk1s Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Uvažuji o výměně antény, jenže nechci rozdělat půl auta. Dostanu se k matce, když sundám jen ten zadní plast a trochu vyhnu tapec? Pokud někdo máte zkušenosti, dejte vědět. dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited) NIE!! Este musis demontovat obklady ,C na pravej +lavej strane, pirely zadne dvere+stropne madla. Aby si nezlomil stropni tapacir. Edited October 6, 2009 by PROCHY603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jl241 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Menil som celú anténu na combi pred pár dňami a stačilo odmontovať iba vrchný plast a slpik C na pravej strane. Ale skús to postupne dávať dole kým sa k tej skrutke nedostaneš tak aby si si nezlomil ten stropný tapec ako písal Prochy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomson1 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Menil som celú anténu na combi pred pár dňami a stačilo odmontovať iba vrchný plast a slpik C na pravej strane. Ale skús to postupne dávať dole kým sa k tej skrutke nedostaneš tak aby si si nezlomil ten stropný tapec ako písal Prochy. ten kryt sloupku C je na plastových příchytkách, nebo jsou tam kovové spony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 ten kryt sloupku C je na plastových příchytkách, nebo jsou tam kovové spony? Na vsech krytech sloupku by meli byt kovove spony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited) u sloupku s nápisem airbag je pod tím nápisem ještě šroubek. ..i když nevím teď jistě jestli i u C sloupku.. Edited October 6, 2009 by j0ska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jl241 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Aj ten vrchný plast aj plast na stlpiku C boli prichytené iba kovovými sponami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarikd Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Kábel sa od antény dá odpojit nejako, alebo ho je treba vytiahnut az od radia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomson1 Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Kábel sa od antény dá odpojit nejako, alebo ho je treba vytiahnut az od radia? Dá se odpojit cca10cm od antény Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rx6 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ahoj, ma stresni antena zesilovac?? asi nee, ze?? Ma nekdo zkusenost s pridelanim zesilovace na antenu?? Pocitam, ze by se musel pripojit kabel k napajeni zesilovace..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel 5 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Ahoj, ma stresni antena zesilovac?? asi nee, ze?? Ma nekdo zkusenost s pridelanim zesilovace na antenu?? Pocitam, ze by se musel pripojit kabel k napajeni zesilovace..... Anténa zesilovač má.Je napájený po anténím kabelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rx6 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Anténa zesilovač má.Je napájený po anténím kabelu. diky moc, tak to asi prijem radia STREAM uz zvysit nepujde :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel 5 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Pokud máš špatný příjem tak může být špatná anténa.Já jsem měl příjem špatný a po výměně originál antény( super příjem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajko Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 ahojte, na svojej octe combi musim vymenit celu antenu. vcera som dal dole stredny plast uplne vzadu, dal som dole posledne (asi D) stlpiky uz v kufri, tak isto som demontoval C stlpiky. a aj drziak na mrezu co je v strope. Strop mi stale nechce povolit. Je potrebne demontovat aj zadne madla ktore su v strope a zadnu stropnu lampicku? Vdaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts