Petis Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Prosím o radu. Chtěl bych zapojit muziku do navigace Columbus, respektive kabel do zesilovače, ale jak mnozí vědí, konektor v navigaci to neumožňuje. Zkusil jsem už hodně lidí, ale nikdo mi nedokázal pomoci, věřím že mezi Vámi se najde někdo, kdo s tím má zkušenost a ten mi poradí. Díky za odpověďi, Petis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smatral Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Tohle by mě taky hodně zajímalo. Má někdo nějaké řešení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKamil Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Nevím, ale když jsem hledal, jediné rozumné řešení je použít nějaký DSP mezi rádio a zesilovač, třeba něco jako http://mobile.jlaudio.com/products_cleansw....php?page_id=79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts