Ivanek007 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Ahoj, jak vam pomohla vymena spojky??? delali ste si to sami??? nebo servis??? ja si to delal sam, aspon mam nejake nove skusenostil, a zase se mi rozsiril sortiment nařadi o par kousku bez kterych bych to neudelal . Jik po vymene sem silne spokojen, pedal jde lehce krasne zabira i to lepe jede. Predtim mi sla z tuha a pri seslapavani nebo pousteni se mi ozyval takovy drncivy zvuk, a nyni me to k vymene donutilo pač se ulomily 3 packy na pritlacaku a prestala vystavovat... Co vy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Zdár. Koukám že rozebereš během pár měsíců celé auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Jo jo to se musí aby to sloužilo dál este nejaký ten pátek..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts