TiGeRZ Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Myslim ze seat spravil velky krok vpred..... Seat Ibiza Concept IBZ Dufam ze toto auto pojde do vyroby.... :rock: Ak to tu niekde je prosim delete..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 tak tohle vypadá moc hezky. lepší jak Fll, teď zaleží co by tam dávali za motor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 každý auto si najde svýho majitele.....a myslím, že tady je víc těch co jdou po znaku škoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 tak možná kvůli tomuhle bych i změnil znak Škoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 (edited) krásný na pohled.....já měl tu čest jezdit a tím pádem sedět v Seatech: leon, ibiza a mě se to uvnitř nelíbí...nějak mě interiér a celkovej vnitřní design neoslovil......ale leon jezdí moooc hezky...a upřímě pro mě je důležitější jak vypadá auto uvnitř než venku ...přeci jen jsem víc ve vopze než mimo něj Edited October 7, 2009 by Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 tak tady bude třeba introš taky novej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*pepa* Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Ideální vůz by byl zvenku Ibiza, uvnitř Fabia a znak Škoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 krásný na pohled.....já měl tu čest jezdit a tím pádem sedět v Seatech: leon, ibiza a mě se to uvnitř nelíbí...nějak mě interiér a celkovej vnitřní design neoslovil......ale leon jezdí moooc hezky...a upřímě pro mě je důležitější jak vypadá auto uvnitř než venku ...přeci jen jsem víc ve vopze než mimo něj Souhlas s Markem, Seaty z venku jsou moc povedený, ale interiér silně pokulhává. Tento koncept je hezkej, ale zadní čáasti vozu mi připomíná trochu Hondu Civic ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Tak pokud by to takhle zůstalo v sérii tak mě se to líbí moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiGeRZ Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 SEAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts