Mischo77 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Pri neutrale a viacnasobnom zatlaceni brzdoveho pedalu mi tak poklesnu otacky motoru ze auto hned zdochne.... ako je to mozne teplota motoru je normal. bateria ma sest rokov ale je v poho filter vzduchu je tiez stary ale zatial nebol nic problem. 1.2 htp 47kW mr 04 110 tis km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Vzduchovy filter sa meni kazdych 40 000km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 dovol abych tě opravil, každých 30tkm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheno Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 derava hadica k brzdovemu posilovacu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladko1307 Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Skontroluj si spínač brzdového pedálu. Robí sa to cez VAG vo Vise máš návod ako na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischo77 Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 ale polda mna je problem niekde inde..... ono ten motor nezdochne vzdy ked to urobim..... ale len tak pol na pol... akoby motor nedokazal zvladnut napor ktory si ten posilovac vezme... neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 prudkým slačením pedálu zmeníš pomery v saní motora (vyžitie podtlaku pre posilovač) a on na ten okamih "zaváha" - myslím že je to normálne , ale zdochnúť by nemal. Koľko máš volnobeh ? Ja mám okolo 900 (MR07) a mne nedochne, ale viem si predstaviť že pri 750 by mohol mať problém sa udržať... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 tohle se tady už taky řešilo, stačí prohledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischo77 Posted October 26, 2009 Author Share Posted October 26, 2009 hladam hladam.. tak ja mam MR 04 1.2HTP 47 kW . AZQ ja neviem ale otacky su asi 680ot/min-1 takze tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanbicak Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Zdar, spínačem brzd to nebude, když je v čudu tak ti svítí EPC a no toto nemá vliv. Zkus tu podtlakovou hadici a jináč opětovné sešlápnutí ti krásně rozhodí volnoběh-běžná věc. Ale těch 680 je hodně málo, jináč ten filtr měň časteji, stojí pár korun a motor ti to vrátí. Koukni se i na klapku, může být špinavá a její vyčistění a zákl. nastavení dělá zázraky s volnoběhem. A dej vědět jak si dopad Měl jsem ten samý problém, stačilo 3x šlápnout a konečná. Vyčištění klapky, zákl. nastavení a pak i chiptuning u mr. Jandy a je klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinetaxi Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 EPC nemusí nutně svítit a přesto může být vadný...zkusil bych jej vyměnit, nestojí moc cca 250,- a máš jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts