Jump to content

BRZDOVY PEDAL A ZDOCHNUTIE MOTORU

Mischo77
 Share

Recommended Posts

Pri neutrale a viacnasobnom zatlaceni brzdoveho pedalu mi tak poklesnu otacky motoru ze auto hned zdochne.... ako je to mozne

teplota motoru je normal.

bateria ma sest rokov ale je v poho

filter vzduchu je tiez stary ale zatial nebol nic problem.

1.2 htp 47kW mr 04 110 tis km

• 3 weeks later...

prudkým slačením pedálu zmeníš pomery v saní motora (vyžitie podtlaku pre posilovač) a on na ten okamih "zaváha" - myslím že je to normálne , ale zdochnúť by nemal. Koľko máš volnobeh ? Ja mám okolo 900 (MR07) a mne nedochne, ale viem si predstaviť že pri 750 by mohol mať problém sa udržať...

Zdar, spínačem brzd to nebude, když je v čudu tak ti svítí EPC a no toto nemá vliv. Zkus tu podtlakovou hadici a jináč opětovné sešlápnutí ti krásně rozhodí volnoběh-běžná věc. Ale těch 680 je hodně málo, jináč ten filtr měň časteji, stojí pár korun a motor ti to vrátí. Koukni se i na klapku, může být špinavá a její vyčistění a zákl. nastavení dělá zázraky s volnoběhem. A dej vědět jak si dopad :) Měl jsem ten samý problém, stačilo 3x šlápnout a konečná. Vyčištění klapky, zákl. nastavení a pak i chiptuning u mr. Jandy a je klid.

• 1 year later...