Přejít na obsah

import škodovek


RAD007

Doporučené příspěvky

Ty ceny jsou tak neuvěřitelné, že čuchám nějakou kulišárnu.

Ano není to moc uvěřitelné, ale může to být i pravda..pokud náš autosalon je schopen dát slevu cca 5-9%, pak v zahraničí a po přepočtu to může klidně těch 15% být..zejména u vyšších cenových hladin....je známou pravdou, že u nás jsou škodovky dost drahý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak věřím, že ceny jsou to skutečné a pravdivé. Nevím jak velké marže mají v zahraničí, ale vím že Škodovka se velmi dušovala, jak se nyní nevyplatí jet pro třeba Supa do Německa. Dokonce na to byly reklamy v časopisech. Jak vidno všechno je možné a podle těch fotek ty auta vypadají opravdu nejetě.

Trošku mně jen zaujal počet najetých km. Proč mají všechny auta okolo 40-50 km? Předváděčky mají přece najeto víc a fungl nové zas na druhou stranu většinou 6 nebo 7 km a kamony jezdí až do salůnů. Jasně možná je to opravdu náhoda a pro obchodníka je možná výhodnější jezdit někam po ose. Jen mě to zaujalo na první pohled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...