Yogurt Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Nazdárek všichni, mám problém, nechal jsem si nainstalovat alarm do Octavy a od te doby mi zhasinaji kontrolky tlaků, ABS a ESP zároven. Předtím řekl bych, že se zhasínaly postupně. VAG ukázal hodně chyb, ale to jak odpojili baterku určitě. Po vymazání je vše oki, jen ty tři kontrolky :-( Poradte prosím.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yogurt Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 Nazdárek všichni,mám problém, nechal jsem si nainstalovat alarm do Octavy a od te doby mi zhasinaji kontrolky tlaků, ABS a ESP zároven. Předtím řekl bych, že se zhasínaly postupně. VAG ukázal hodně chyb, ale to jak odpojili baterku určitě. Po vymazání je vše oki, jen ty tři kontrolky :-( Poradte prosím.... A nebo jsem zmatenej a má to stejnou jednotku, tak to musí zhasínat najednou? Fakt nevim :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts