Kindlik Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Nevíte někdo o nějakých hezkých zadních světlech na Oct I combi ? Nikde nemůžu nic najít a to z toho co jsem našel , jsou nejhezčí origo na combi asi nejsou před a po face lampy . Nevíte o něčém zajmavém ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crkyk Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Já jsem také hledal a pak jsem z origo udělal světla alá O II rozsvítil jsem horní i dolní část světla a do bílejch proužků jsem dal rudé LED a svítěj mne Cečka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Já mám tyhle: Tady je návod na výměnu: http://skodaoctavia.cz/clanek/demontaz-zad...a-cocky-milotec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruclik Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 'Crkyk' Co a jak jsi doplnil a jak vypadá výsledek? Nemáš nějaké foto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notobi Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 nech tam original , tuningový sou děsný neviděl sem ani jedna co bych byl ochotnej dát na auto zlatý seriový lampy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Řehoř Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Přesně tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biimbo Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 (edited) moje řeč.. pak to vypadá jak Číslo 5 žije Edited February 9, 2010 by Biimbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts