Poradce101 Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 U mých klientů se potkávám s neuvěřitelnými a hlavně smutnými zážitky při nákupu auta v bazarech i u autorizovaných prodejců ,napište vaše zkušenosti při nákupu auta . Co se týče autobazarů ,tak nejčastější finta při úvěrech je to ,že prodejce mluví o skvělé ,výhodné a v akci splátce (např.navi,dárek,atd) a zamlčí hodně podstatné věci .(třeba r.p.s.n) Něco jako : ,,splátka je xypeněz. levněji to nepořídíte" a chvilku nechá kupujícího vycukat a pak si jako pohraje s pc a zahlásí ,,tak jsem vybral tu nejvýhodnější nabídku" a zákazník spokojeně odchází s tím jak to má skvěle vyřešeno a až poté zjistí že r.p.s.n je 40% R.P.S.N = roční procentuální sazba nákladů = kolik stojí půjčení peněz v % ročně včetně všech poplatků Banky půjčují od 7% do 25% ,Leasingové spol od 0% do cca 60% a jen ten kdo se nenechá och...t od prodejců nevyhodí zbytečně peníze !!! Čím více budeme vědět jak na to ,tím lepší káry si budeme moct dovolit Tak šup sem s vašimi zkušenostmi a radami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) lepší si nepučovat a následně nesplácet - na co nemám, to si nekoupim Edited November 4, 2009 by rolbař Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmik Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 tak takhle bych to taky nevidel... to bys barak nepostavil ani za 10 let v dnesni dobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpetr Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Mohu uvést za sebe.Autorizovaný salon,kupováno nové auto,financováno přes škofin a RPSN mi dali 5.93% . Myslím,že dobrý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robil Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 AAA, nevim u koho leasing,ale preplatil bych jeste jednou cenu auta, tak radeji jsem sehnal za hotove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts