turanec Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 (edited) Čaute. Byl mi doporučen (mj mechanikem ze škody) tento přípravek na bázi keramiky. Mně se to moc nezdá (hlavně ta cena). Co si o tom myslíte vy.Znám kluka co to tam dal, vychvaloval to, je fakt že tišší motor PD jsem neslyšel, no nevím jestli je to zrovna tím. Co vy na to? Dík http://www.rvs-tec.sk/start.htm Edited October 12, 2009 by turanec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Že si nenechal změřit výkon na "kole" i před použitím toho přípravku. Že až potom a výkon odhaduje a srovnává s papírama až pak. To si nechám změřit fabču, řeknu že má ztráty v převodech 20% a hned budu mít místo 44kW 66kW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turanec Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 nikdo žádný, ani negativní názor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmik Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 taky by me to docela zajimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts