drass Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 (edited) Mam roomsta 1.4 51kw a nad 120km/h (3000 ot) hodi do mudzoveho rezimu maxidot vypise EMISE rosvieti sa kontrolka motoru a VAG pise "horni medze plniciho tlaku prekrocena". Ma roomster n75 neviem ho nikde najst a cudne ze pri 1,2,3 sa da tocit do 4000. Niekto niaky napad? Edited October 15, 2009 by drass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smajda Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 chce to log....3kvalt plnej plyn od 1500 do 4000otáček...a dej ho sem, viděl bych to tak, že máš zatuhlou regulaci na turbu....zkus s tím pohnout je to taková ta tyčka na turbu a musí s ní jít hýbat....ale může to být i ta N75, udělej log a budeš moudřejší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drass Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 (edited) idem ho spravit ale ide snou hybat n75 pri akcnych clenoch tuka Edited October 29, 2009 by Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal2 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 (edited) jak jsi dopad,mam asi stejny problem dneska rano se mi rozsvitila kontrolka motoru a MAXIDOT napsal ,,EMISE DO SERVISU!,, Edited November 25, 2009 by Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drass Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Nezabudni dat vediet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drass Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Zabudol som napisat vyriesenie problemu. Obtokovy ventil na turbe sa zasekol, nastriekal som wd a rozhybal, uz to ide pol roka klop klop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christien19 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Dobry den,mam skoda roomster praktik 1,4 tdi ,51kw a auto mi pri 3000ot ztraci vykon,dneska jsem jej privezl ze servisu,kde mi rekli,ze jsou spatne vstriky,tak se daly zanovni,auto ujelo 300km a opet ztraci vykon,nevi prosim nekdo,cim by to mohlo byt??uz jsem z auta zoufaly...:-(Dekuji za kazdou radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayBee1 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Základ je diagnostika, potom se dá teprve laborovat. Jaké chyby hlásila diagnostika před výměnou vstřiků? Co píše teď? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts