:Petr Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Chvíli jsem tady pátral, ale nevypátral. Takže by mě zajímalo kde konkrétně je na OII (ne FL) umístěno čidlo teploty venkovního vzduchu?? Při těhle teplotách to na mě sem tam pípne, tak abych přibližně věděl jestli to nekecá a zda mám jet radši na letních pneu jako s platem vajec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakultak Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 (edited) Čidlo venkovní teploty je na levé straně předního nárazníku. Za jízdy to měří docela přesně, když auto stojí, může to ukazovat víc, protože se tam může dostat teplý vzduch z motoru. Edited October 15, 2009 by Fakultak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutch_CZ Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Ahoj, měnil jste někdo čidlo okolní teploty vzduchu na O II Scout před FL ? Dle knihy se má odklopit mřížka vedle mlhovky, vysunout čidlo, vyměnit. Návod je asi na klasiku, ale u Scouta mi přijde, že se tam takto nedostanu. Mřížku odklopím, ale pak je tam plast, který bych musel od chladiče vylomit, abych se k čidlu dostal zezadu. Kudy se tam nejlépe leze ? Spodem ? Sundat přední blatník ? Díky Dutch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts