bachik Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Zdarec, mám O I Combi 4x4(04) 74kw. V zavazadlovém prostoru vzadu po stranách jsou 2úložná místa (na lékárnu atd. ) v levé se mi začala dole hromadila kapalina a podle zápachu mi přijde, že to bude hadička do ostřikovače zadního okna. Nevíte kudy přesně vede, kde stoupá naharu k oknu a jak to opravit... napadlo mě najít zalepit to jak duši na kolo :-) co vy na to? protože pokud je to kilometrová hadička od nádobky u motoru až po ostřikovač musel by jsem rozdělat komplet obložení půlky auta. Díky za tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxdivemaster Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 v leve kapse je spoj u konektoru dole,asi ho mas rozpojeny,spoj ho a prelep elektrikarskou paskou a melo by to byt ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bachik Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 máš pravdu,už jsem to našel, jen tam mám napevno nacpaný zesilovač a nedostanu se rukou pod něj, tak ho budu muset vyndávat :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts