Přejít na obsah

Rádio Beat


Doporučené příspěvky

Zdravím příznivce aut škoda nedávno jsem si koupil Roomstra a potřebuji radu je osazen rádiem Beat a chtěl bych tam Dance,půjde osadit pouhou záměnou rádia nebo musím měnit celej ten plast v kterém je rádio usazeno a ještě koupit nějaký převodníky nebo něco podobného děkuji za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodně budeš muset měnit celý ten plastový tunel co drží rádio. Já kupoval skladovku taky s Beatem a vyřešil jsem to doinstalací modulu na SD kartu a s USB portem. Tváří se to jako měnič na 6CD, zapojení je na cca 15 min. Modul jsem přilepil pod schránku pod rádiem. Někdo to má v octavii schované ve schránce před spolujezdcem. Cena byla tuším do 2500.- Už se to tady někde řešilo. Zkus hledat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Dovolím si oživit téma.

Mám Fábii s dírou po "úzkém" rádiu BEAT.

Takže sháním někoho kdo:

1.) prodá samostatné rádio BEAT

2.) koupí úzké plasty pro zástavbu rádia BEAT

3.) prodá rámeček pro redukci z rádia BEAT na obyčejné 1DIN

4.) prodá středový plast pro zástavbu velkého 2DIN rádia (např navigace NEXUS)

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som tu nový,ale forum som počítal hodne.Je tu kopec šikovných ,zručných aj tvorivých ľudí,pre ktorych vela vecí ohľadne svojej škodovky nie je problém poriešiť.

Je tu aj druhá skupina ,ktorá každý problém rieši: chod do škodovky,kúp si v škodovke...kde sú zlaté české ručičky?Nepotrebujeme forum,aby sme veci riešili takto.To len malý postreh.Ale k veci: Mám na predaj rádio Beat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mel jsem ve FII neoriginalni-aftermarketove 1DIN radio a podarilo se mi sehnat original 2DINove. Tak kdyby mel nekdo zajem, zbyl mi ten kompletni stredovy plastovy ramecek pro uchyceni 1DIN radia a redukcni kabelaz FAKRA-MOST -> ISO konektory.

Idealni pro toho, kdo chce prejit z radia BEAT na 1DIN radio.

Neni problem poslat fotky na email.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

zdravím všechny... Potřebuju se zeptat a omlouvám se, jestli už to tady někde zaznělo. Vůbec se v tom nevyznám... Takže když chci to přitroublý rádio beat vyměnit za jakýkoli jiný, tak si musím koupit ty plasty ve škodovce aby mi tam to nový rádio pasovalo jo ... potřebuju ještě něco vědět ?  :D vážně mě vytáčí tlačítko s nápisem CD když to auto nemá ani vstup pro CD. vozím si v kufru zesilovač a subwoofer a opravdu si nepřeju nic jinýho než abych tomu trochu rozuměla!!! :D díky za jakékoli připomínky ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 taaakže jsou dvě možnosti , budto použit origo kastlik co tam je  a k tomu přikoupit todle to : http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-fabia-07-montazni-stit-radia-id:5183.eshop

 

nebo přimo celej novej 2din kastlik plus celou tu stredovou cast palubky .... a mam dojem že budeš potřebovat i redkuci most-iso a anntenni redukci ;) ... snad jsem na nic nezapomněl :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Ahoj. budu mít možná blbej dotaz ,ale nevím kde jinde se zeptat. Přítellkyně kupuje fabii II a je tam radio BEAT 1din. Bohužel na auto se jedem podívat až v týdnu a je v bazaru 100km daleko. Je tam tohle radio viz obrázek

Vůlbec nevidím kam se dávají cd ? Je tam někde nějaká zdířka třeba v kaslíku ? Protože na radiu nic nevidím kam  se vkládají cédéčka. Je vůbec na CD ? Díky za odpovědi.

post-72975-0-33578400-1391941038_thumb.j

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...