Přejít na obsah

Převzetí nového vozu


Olda Homola

Doporučené příspěvky

Určitě ne...pokud auto neznáš (neměl si stejné už předtim), tak tě prodejce seznámí max.se zákl.fukcemi ovládání a mažeš pryč...OII jsem vždy přebíral max.20min.včetně předání papírů...u A6 to bylo zrovna tak, tam se sice prodejce víc snažil mi vše ukázat, ale nebylo potřeba, takže 30min.od příchodu do salónu jsem byl už na silnici...stejně k tomu máš návod, takže když něco nebudeš vědět, tak tam mrkneš...a určitě si ho přelouskáš tak i tak.

Jen se projdi kolem toho, jestli neni někde nějakej škrábanec..prostě nějaké mechanické poškození (to by ti už po vyjetí ze salonu těžko uznávali jako reklamaci) a hotovo...Funkční závady ti případně odstraněj i po tom...máš na to 2.roky záruku, takže žádný drama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hledas v tom strasnou vedu. kor kdyz jdes ze stary okty na novou. ja prechazel z fabie a v podstate jedina zasadni vec, kterou jsme "resili" byla ta, jak se otvira palivova nadrz a to, ze je zamykaci (cili ze si nemuzu u pumpy zamknout hned po vylezu z auita), a pak taky drobny detail - trosku jiny mechanismus otvirani predni kapoty. jinak jsme jenom obesli auto, ukazala mi stitek, ze jde o eleganci, nic jsme netestovali. jo, a jeste mi na konci zduraznila ze ted do toho mam lejt naftu (pred tim jsem mel benzin).

vse by bylo hotovo tak za deset minut, nicmene dalsich deset minut zabralo to, ze jsem si naposledni chvili koupil gumovy koberce, takze jsme sli pro koberce a jeste mi je tam holcina rovnou vybalila a nacvakala.. .:)

Editováno: , autor: dadacek
necituj prosím předchozí příspěvky ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přebíral jsem zatím dvě nový auta a jediný co doporučuju je si opravdu auto obejít a zkontrolovat lak. Výstupní kontrola je sice důkladná, ale při převozu se s tím nikdo nemaže. Pokud na to prodejce přijde, tak to prostě vezme lak tuškou a leští. Po převzetí pak pešek :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...