Přejít na obsah

Nešvar


obrbaz

Doporučené příspěvky

Nevím co je to za novou módu tady na prostějovsku. V neděli jsem jel trasu pv-protivanov (cca 25km) a napočítal sem 6 aut kerejm něco nesvítilo (převážně přední světlo) a naopak nějakejm autům toho svítilo až moc (obrysovky + cosi dole co docela oslňovalo/žeby denní svícení nebo mlhovky?) a to není žádná vyjímka, to je běznej stav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak tak některým auto svítí dobře ale v hlavě mají temno. Teď v neděli večer jsem jel do města, vyjedu od baráku a u "kulturáku" vidím nastartovanou fabii a lidi co do ní nasedají. vyjedu z dědiny rožnu dálkový, za chvíli ho mám za sebou a on si v klidu jede taky s dálkovýma. Párkrát mu bliknu zadníma mlhovkama a nic tak zkouším brzdovky, blíkám jak zteklej ale on si pořád svítí. Asi po kilometru jede proti auto já dálkový zhasínám. on sice pozdě ale taky, ale v zápětí na rovným useku je hned rožína. Tak to jsemuž nevydržel a zastavil na prostředku cesty, tak yby nemohl objed a hadejte kdy ty dálkový vypl, až když mi stál za nárazníkem. Debil jeden

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...