obrbaz Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Nevím co je to za novou módu tady na prostějovsku. V neděli jsem jel trasu pv-protivanov (cca 25km) a napočítal sem 6 aut kerejm něco nesvítilo (převážně přední světlo) a naopak nějakejm autům toho svítilo až moc (obrysovky + cosi dole co docela oslňovalo/žeby denní svícení nebo mlhovky?) a to není žádná vyjímka, to je běznej stav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmik Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 neni to jen u vas, taky tohle pozoru na cestach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Petr Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Na prostějovsku mají lidi vesměs divný manýry Ale faktem je, že těch "jednookých" aut je tam vidět víc než kde jinde, hlavně přes Drahanskou vysočinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Tak tak některým auto svítí dobře ale v hlavě mají temno. Teď v neděli večer jsem jel do města, vyjedu od baráku a u "kulturáku" vidím nastartovanou fabii a lidi co do ní nasedají. vyjedu z dědiny rožnu dálkový, za chvíli ho mám za sebou a on si v klidu jede taky s dálkovýma. Párkrát mu bliknu zadníma mlhovkama a nic tak zkouším brzdovky, blíkám jak zteklej ale on si pořád svítí. Asi po kilometru jede proti auto já dálkový zhasínám. on sice pozdě ale taky, ale v zápětí na rovným useku je hned rožína. Tak to jsemuž nevydržel a zastavil na prostředku cesty, tak yby nemohl objed a hadejte kdy ty dálkový vypl, až když mi stál za nárazníkem. Debil jeden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 nedávno jsem byl v praze a tam je to teprve A1 čím větší temno v myslivně tím víc světla před sebou = pokud má HID sady tak kdyby náhodou ještě někdo z protijedoucích něco viděl tak má ještě puštěný mlhovky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts