Přejít na obsah

Označení kabelu k alternatoru.


Winstonn

Doporučené příspěvky

Měl jsem v opravě ve Škoda servise, protože mi nešlo dobíjení.. Vyměnili remenici, klin. napinak, viko, skrin, nosníky, pojistky.. Pak mi řekli, že si mám ještě připlatit za kabely 2 500 Kč, protože se mírně zahřívají a můžou zoxidovat. Už takhle jsem jim dával 8000 Kč, tak se mi nechtělo dát víc.. Před chvílí jsem dojel ze servisu a žádný zahřívání jsem nezaznamenal.. kabely jsou studený po celé délce.. čili dle mě se nezahřívají..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:p:smich: A kontroluj obcas po jazde ci sa fakt kable prehrievaju!!!! :) Daj vediet jak si dopadol: :)

čau , tak jsem to kontroloval a vše je dle mého v pohodě.. jen u konce , který vede k pojistce je trochu posunuta izolace, čili jsou vidět dráty, ale je to cca 2 mm. Ty jsou ale jak nové, paterně to udělali v servisu, protože kdyby to bylo delší dobu, tak je to alespon zaprášené. Kabel se vůbec nezahřívá. Odzkoušeno spolehlivě.. jel jsem včera z Prahy do Brna cca 220 km a ihned po zaparkování jsem ten kabel zkontroloval a byl studený po celé délce.. I když jsem večer jel 220 Km zpátky , tak kabel uplně v cajku a to jsem po obou cestách měl naplno puštěnou klimu i radio ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...