Jump to content

možná někomu chybí

janjoy
 Share

Recommended Posts

dnes se objevila tato Audi na zastrčeném místě. Včera večer jsem jel ze srazu stála před barákem cca o 800m dál, dnes odpoledne už byla na tomto místě. Podle způsobu rozebírání to byla nějaká socka. Neni to první způsob socka-kradení, takže kdo bydlíte či prakujete v Praze - Zbraslav, Modřany, Lipence - občas v noci kontrolujte své autí ;)

Pokud ji někdo postrádá, zavolejte mi na 775 070 774 nebo piště SZ, udam přesné umístění auta

post-2192-1256420946_thumb.jpg

post-2192-1256421090_thumb.jpg

Edited by janjoy

dnes se objevila tato Audi na zastrčeném místě. Včera večer jsem jel ze srazu stála před barákem cca o 800m dál, dnes odpoledne už byla na tomto místě. Podle způsobu rozebírání to byla nějaká socka. Neni to první způsob socka-kradení, takže kdo bydlíte či prakujete v Praze - Zbraslav, Modřany, Lipence - občas v noci kontrolujte své autí ;)

Pokud ji někdo postrádá, zavolejte mi na 775 070 774 nebo piště SZ, udam přesné umístění auta

Tak to bych řešil jednoduše..jsou na tom nějaké RZ, tak sice tady zpráva dobrý, ale jaká je pravděpodobnost, že na škodováckém fóru bude někomu chybět OOOO ? Zavolej na měšťáky 156 nebo státní 158 a nahlaš jim, že tam stojí opuštěné auto a oni už zařídí a zjistí, čí by to mohlo být, zda je kradené nebo ho tam jen něko uklidil. Hlavně mají možnosti podle RZ nebo VINka, pokud ještě je, zjistit v pohodě vlastníka.