Přejít na obsah

Pouzdro se servisní knihou a návodem - vozíte?


Jamil

Doporučené příspěvky

Byl jsem zvyklý ve Fabii I vozit pouzdro se servisní knihou, návody k obsluze, pojistnými podmínkami a asistenčními službami ve schránce před spolujezdcem, kam se dalo perfektně umístit. Teď v Octavii nemůžu najít místo na tuto věc. Už i automapu jsem dal do kapsy čalounění v sedačce, ale tam se mi takový tlustý balík dávat nechce. Do schránky v přístrojovce nebo pod sedadlo spolujezdce to taky nevejde a v kufru se mi to zdá takové nedůstojné. Řešili jste takovou situaci? Vozíte tyto věci v autě? Kam je pak dáváte?

Dík za názory. Jamil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevozim nic sebou, vsechno mam doma, pouze kdyz jedu nekam daleko, tak si to vemu. Dost casto jezdim aji bez papiru (ridicak, obcanka) proste na to vzdy zapomenu, ale problem s tim zatim nikdy nebyl.

Jinak kdyz uz si sebou vezu tu servisku, manual a jine, tak to polozim na zadni sedacku, tam je mista dost a dustojne jak tady nekdo psal to je myslim taky dost :)

Editováno: , autor: Marios
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Servisku&návod nevozím, jen když jedu někam dál nebo na delší dobu... pokud si vzpomenu, zato jsem celé léto vozil škrabku na led (kterou stejně nepoužívám bo to fakt dře skla), deku, 3 mycí houby, rozmrazovač ve spreji, smetáček na sníh, náhradní interiérovou lampičku nad zadní sedadla... atd. :D Ale ne v přihrádce před spolujezdcem... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...