Jump to content

Výměna ovladačů mech. klima z facelifta

tdikarlos
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
A mech . klima jde přestavět na klimatronic a za kolik cca.

Me delal rolbar MF volant,Climatornic,podsvetleni nohou,odkodovani Nexuse,tlaky pneu,tempomat a novou packu pro maxik..vyslo to kolem 17 000,- .. tusim za prestavbu na climatornic chtel 10 000,- coz je super cena.. ptal sem se ve Skodovce a tam za to chteli 41tisic a nejake drobne..takze co dodat

• 2 years later...
  • 3 weeks later...

Me delal rolbar MF volant,Climatornic,podsvetleni nohou,odkodovani Nexuse,tlaky pneu,tempomat a novou packu pro maxik..vyslo to kolem 17 000,- .. tusim za prestavbu na climatornic chtel 10 000,- coz je super cena.. ptal sem se ve Skodovce a tam za to chteli 41tisic a nejake drobne..takze co dodat

Mohu se zeptat ten rolbar to je kdo tkay bych chtěl předělat octu z climatucu na climatronic. Tak jestli by šlo napsat kde se nachází ten rolbar ať se mužu spojit. Díky

• 3 years later...

Zdravim Vas,

chtel jsem se zeptat, zda je mozne u octavie II r.v. 2004 (pred FL) vymenit ovladani topeni, vetraku, klimatizace za ovladani, ktere ma Octavia II po faceliftu?

aktualni vzhled:

post-53955-0-54615700-1425158544_thumb.j

dil na ovladani vyhrivani by mel mit oznaceni 1Z0820047K pokud jsem to dohledal spravne. ma tedy jen tyto funkce:

- regulace teploty

- regulace vykonu vetraku

- regulace smeru pro vyvod vzduchu

- tlacitko pro zapnuti klimatizace

- tlacitko pro vnitrni cirkulaci vzduchu

- tlacitko pro vyhrev zadniho okna

dole jsou pote tlacika:

- vypnuti/zapnuti ASR

- neco co se tvari jako tlacitko ale je to jen "dioda" ktera sviti pokud je vypnut airbag spolujezdce

ceho bych chtel dosahnout:

post-53955-0-86785400-1425158565_thumb.j

Co jsem tak zkoumal, tak by to melo jit. Jestli vse dobre chapu, tak budu potrebovat:

- 3T0820047M

- novy ramecek panelu (ten jsem zatim nenasel)

bude to stacit a bude vse kompatibilni a funkcni nebo ne?

dekuji za odpovedi.

t.