Jump to content

Vypuštění benzínu

Bompar
 Share

Recommended Posts

Zdravím. Potřeboval bych poradit jak z feldy dostat benzín? Je mi jasné, že přes hadici to nepůjde a žádný výpustný šroub na spodku nádrže není ... tak kudma ho vlastně dostanu ven? Je to konkrétně rok 1998 ( nová maska ). Dík za odpovědi

Taky jde o to, kolik litrů chce dosta ven. Jestli pár litrů, tak určitě přes to čerpadlo a napojit ho napřímo, jinak se fakt musí pořád vypínat a zapínat zapalování. Jestli chce ale vytáhnout třeba celou nádrž, tak bych to vzal hadičkou. Vyšroubovat čerpadlo a přímo to sosat z nádrže. :palec2:

a netlačí náhodou čerpadlo jen potud dokud se systém nenatlakuje? Tudíž pokud bude mít přívod k liště pryč, nedojde k natlakování a čerpadlo poběží pořád? Nevím ... to je jen má domněnka

Edited by Malta

Na mé oktě se musí pořád vypínat a zapínat zapalování, čerpadlo běží pár vteřin a vypne. Myslím, že filcka bude to samé, měl jsem 1,6ku a taky sem se v tom hrabal a myslím, že taky vypínalo. Na oktě jsem vypouštěl asi cca 2 litry benzínu, jelikož jsem chtěl vyjet všechnen benzín a dát novej filtr, tak jsem to dělal tím klíčkem a fakt to trvalo docela dlouho.

• 1 month later...
Zdravím. Potřeboval bych poradit jak z feldy dostat benzín? Je mi jasné, že přes hadici to nepůjde a žádný výpustný šroub na spodku nádrže není ... tak kudma ho vlastně dostanu ven? Je to konkrétně rok 1998 ( nová maska ). Dík za odpovědi

Vyprázdnění palivové nádrže pomocí palivového čerpadla

-Vytáhnout relé palivového čerpadla -J17- z reléové desky.

-Odpojit přívodní palivové vedení na vstřikovací jednotce .

-K přívodnímu vedení připojit pomocí vhodného mezikusu spojovacl hadici k vypouštěcí nádobě.

-Přemostit kontakty 1/30 a 4/87 na reléové desce