Přejít na obsah

Odtok kondenzátu klimatizace


sMartin

Doporučené příspěvky

Ahoj. Tohle tema se tu resilo jen jednou, ale odkaz uz nefunguje :-(

Muze mi prosim nekdo popsat kde se odtok nachazi, popr. dat foto? Nebo je snad normalni, ze kdyz vycistim klimu a nastrikam tam cely sprej, ze pod autem neni louzicka? Copak se vse odpari (v navodu je nastrikat, nechat 10min a pak pustit topeni na max)? Ani ve vytopene garazi a pustene klimatizaci na max. se nic neobjevilo. Venku je ted zima, takze tam uz to nevyzkousim.

Diky.

Editováno: , autor: cartmanko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odtok se nachází na oddělovací stěně motoru, kape to přímo na plech nad výfukem. Ale mám dojem, že při čištění klimy tudy asi nic nevyteče. Aspoň já používám pěnu a ta se celá odpaří. Jinak klima u Fabie obecně celkem málo kape. Navíc to kape na ten ochraný tepelný kryt od výfuku, takže se většina odpaří. A aby vůbec něco kapalo musí být > 30°C a klima naplno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rkonf, Maluch - Mnohokrat vam dekuji :palec2:

Mel jsem to na zvedaku a tak nejak jsem tusil, ze to bude blizko krytu vyfuku, ale potreboval jsem jistotu :)

Proc se vubec ptam na odtok... Dvakrat uz jsem to totiz cistil penou a bylo to spis horsi nebo stejne. Smrdelo i topeni bez zaple klimy... Ted jsem to cistil potreti, padnul na to cely sprej. Zkontroloval jsem i nasavaci prostor v motoru, ted to mam cerstve vycistene a snad i potvrzene ze odtok je ok. Jestli to smrdi zjistim az zitra nebo behem tydne, posledni moznost je netesnici kryt a smrad od motoru, coz by bylo zajimave, protoze ted mi to spis pripadalo jako plisen nez vyfuk... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A aby vůbec něco kapalo musí být > 30°C a klima naplno.

první den co jsem koupil fabku jsem vzal rodinku na výlet - plný auto, teplota venku nad 30°C a klima na plno...při parkování mi stekl kondenzát na výfuk (to jsem v tu chvíli samosebou nevěděl:D) a z haupny se vyvalila pára.....hnedka jsem žhavil drát a telefonoval původnímu majiteli co může být s autem - chudák byl z toho vytřeštěnej víc jak já, ale asi po deseti minutách mě to trklo a musel jsem se smát sám sobě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...