Shimpan Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Jelikož si manželka stěžovala na nepříjemné bouchání v přední části vozidla, zejména když šel motor do otáček, musel jsem zase jednou zvednout kapotu a podívat se dovnitř. Závadu jsem našel hned, byl to uvolněný kryt parohů, který bouchal o spodní přírubu. Co mě však dostalo, byly zbytky nějakého živočicha různě rozeseté po motorovém prostoru (a pěkně zapáchající) a stopy tlapek na vzduchovém filtru. Podle jejich velikosti (byly rozmazané) jsem usoudil na kočku, možná by to mohla být i kuna, ale chválabohu jsem nenašel žádné přehryzané kabely. Máte někdo, prosím, nějaký recept na odpuzování koček, aby měla manželka klid a nemusela se bát, že s nějakou kočkou v motoru bude svištět po silnici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkocur Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Fuj,tak to musel byt hnus,fuuj a este to upratovanie,jak sa tam mozu tie zvierata dostat? Skus tam kam sa asi mozu dostat,postriekat nieakym rentokilom alo pripravkom anitzvirata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Jo to znam, strejdovi jednou vlezla krisa k motoru dys se vratil s autem do garaze, druhy den kdys v aute sepla sahara tak krysa byla na sracku po celim motoru a smrada takovy ze auto musel prodat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peteres Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 To se asi těžko prodává, když v autě sám smrady nevydržíš ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts