Strejka Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Potřeboval bych "upřesnit" návod k Fabii. Přestalo mi svítit pravé zadní brzdové světlo (Fabia 1.2 HTP 2006). Nu což, přečteme návod, vyměníme žárovku... Tam se píše – Otevřete víko zavazadlového prostoru. – Opatrně odhrňte koberec. – Odtlačte pružné jazýčky v horní části tělesa držáku žárovek a držák žárovek vyjměte ⇒ obr. 180. – Vadnou žárovku zatlačte do objímky, pootočte na doraz doleva a vyjměte. – Nasaďte novou žárovku a pootočte na doraz doprava. – Držák žárovek nasaďte zpět odzdola (do otvoru v tělese svítilny) a pružné jazýčky horní části držáku musí zaklapnout do tělesa svítilny. – Koberec upravte. Bod č1. jsem zvládnul na 100 procent, ale zaseknul jsem se na druhém. Připadá mi, že tam překáží tan plast, co je přidělaný u zámku 5 dveří. Je nutné ho odmontovat? Když jsem ho chtěl odšroubovat, zjistil jsem, že je tam chycený na torxy a ten šroubovák já nemám. Pokud je nutné ho odmontovat, co to je za Torx? Nemám možnost to nijak zjistit. Přemýšlím, co bych dělal, kdyby mě chytla "Veřejná bezpečnost" a :" Pane řidiči, tak si vyměňte tu žárovku a můžete pokračovat". Asi by se pobavili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief1 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Netreba riešiť demontovanie krytu... Zober si tenký šrubováčik a ten koberec vytiahni z toho plastu. Ide to v poho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strejka Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Takže ještě že jsem ten torx neměl. Díky, zítra to zkusím znovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts