Přejít na obsah

Lišty bočních dveří


Big_Dane

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny chci se zeptat zda někdo nevíte jestli když slepím ty boční ochranné lišty ze dveří zda pod nimi nejsou díry jestli to třeba není i přichycený a přilepený, protože bych je rád sundal, moc se mi tam nelíbí...,na fabce I sme to sundali a je to o 100% lepsi takze bych to rad sundal taky. Diky moc za odpovědi. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U obchodních center budeš stát daleko od ostatních aut do té doby, než se zjeví někdo s vysokou školou parkovací a napere to dvacet čísel vedle tebe na prázdném parkovišti..i tací se najdou a většinou jim je úplně jedno, že se nemůžeš dostat do auta...někdy bych na parkovištích i střílel..:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo tak v tomhle máš pravdu, to už jsem zažil několikrát, ale většinou to jsou osoby něžného pohlaví a pěkné tak co bys jim chtěl říct když se na tebe hezky usmějou jak jdou k autu...ale stejně lišty pujdou dolů lol

Hm, tak to má někdo štěstí, mě to provedli buď ukáčka nebo dědkové v klobouku.

Kdo se u nás postaví na parkoviště a nemá boční lišty, je blázen...jeho vůz bude omlácen jak píšťalka. Osobně bych nejraději zaplastoval celý bok lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lišty jsou hlavně praktická věc......snížíš tím riziko otlučení dveří.....ale ani ony nezabrání poškození dveří..pře dnešní rozmanitosti typů aut a tím i vykrojení a tvaru dveří, takže se může stát, že bude pěknej ďolík nad nebo pod lištou od např. nějakého SUV ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 10 let později...

Zdravim mám roomstra 1.2 tsi 2010 a chcem sa spýtať či dával dole niekto už tie bočné lišty.je to na 100% len nalepené?? Nie sú tam žiadne šroby? Pýtam sa preto lebo sa mi začala odliepať ale odlepila sa tak že strhla aj farbu 🥺😥 tak preto sa pýtam. Ak máte niekto foto hoďte sem ako to vyzerá a ako ste to dávali dole a čím ich ešte lepite späť?? Lebo škoda čo dava originál od výroby tú pásku kúpiť neviem 😥 ak viete kde by sa dala zohnať budem len rád ďakujem za odpoveď a pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle knížky "Škoda Fabia II Jak na to" jsou ty lišty nalepené. Pro jejich demontáž je potřeba je nahřát horkovzdušnou pistolí na 100C a postupně odlepit. Pokud to strhlo barvu na základovku, tak určitě před lepením přelakovat!

Pro zpětnou montáž použít značkovou oboustranou pásku obdobné tloušťky nebo koupit nové originál lišty. Před lepením se karoserie odmastí technickým benzínem, odstraňovačem silikonu a lišta se lepí při teplotě kapoty v rozmezí 20-40C.

boční lišty, plastové lišty lemů a prahů - plechové a plastové karosářské díly - Karoserie a osvětlení - 44207736 | E-shop LKQ CZ a.s. (autokelly.cz)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...