marv3k Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Hojte kluci, chtěl jsem se zeptat zda někdo nevíte kde sehnat kryt přední masky chladiče. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) Zkus hledat zde na foru v sekci Bazar, nebo budes muset obvolat vrakoviste jestli nemaji... Edited December 7, 2009 by Cjoctavian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 to marv3k: Poslal jsem Ti SZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marv3k Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 No myslím kryt takový, aby byly zakryty ty mrizky, proste aby se drive zahral v zime motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos3 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Zrovna dneska jsem ho viděl novej na Aukru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...l&id=144562 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marv3k Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Jj díky moc všem za pomoc. Už jsem to našel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kademar Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Podla mna je to skoda penazi kupovat ten kryt lebo to aj tak bude fukat cez spodne mriezky kde je este vacsi otvor. Jedine dat nieco pred chladic. Studeny vzduch sa tam dostane aj tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) Presne tak. Dat tam kus papiroveho kartonu - to je nejucinejsi reseni a zaroven nejlevnejsi - zadarmo Edited December 7, 2009 by Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paldous Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...l&id=144562 ja ho mam a okrem estetickeho hladiska to ma jedinu vyhodu v tom, ze sa tolko nespini kryt motora a ostatne veci pod kapotou ked ides v zime za nejakym autom ktore ti pred tebou viri spinavu vodu z cesty (napr naves za kamionom) inak co sa tyka rychlosti ohriatia motora tak na to ten kryt nema ZIADNY vplyv (ak to urychli ohriatie na prevadzkovu teplotu tak max o par sekund ) Na to sluzi termostat v motore ktory otvara a zatvara velky resp maly okruh chladenia (za predpokladu ze ho mas v poriadku a funguje tak ako ma) To co sa ochladi prudenim vzduchu okolo motora tak to vela tepla neodvedie, na to sluzi v prvom rade chladiaci system Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Čím bych měl přilepit masku chladiče, začala se mi drobet odlepovat, je tam nějaká černá gumová sračka.. Neví někdo čím to přilepit, aby to drželo? Popřípadně přímo typ a jméno výrobku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajko Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 raz mi kamarat spominal ze kupil nejake hlinikove plechy ktore sa davaju pod ten koberec co je na spodnej strane kapoty a vraj to celkom dobre udrzuje teplo v zime-velmi si to pochvaloval. mate s tym niekto skusenost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 a ako sa ta "zimna clona" montuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paldous Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 je to uchytene na dvoch plieskoch tvaru Z jeden koniec pliesku sa "zahakne" za rebro masky zozadu a druhy koniec ide potom rovnobezne s tym plastom v plaste su dve diery cez ktore idu sroby s vnutornym krizom sroby maju sirsi spodok hlavy v casti ako sa nadpajaju na zavitovu cast, aby sa tlak rozlozil na vacsiu plochu toho plastu, inak by to v zime asi prasklo ...inak ak mi povies ako sa sem daju lahko vlozit foto priamo tak ti to zajtra mozem odfotit, lebo pri vkladani foto si to odomna pyta link, ale ja fotky nemam nikde zdielane na nete a nechce sa mi kvoli tomu zakladat niekde ucet, ak sa to da vlozit sem priamo z mojho disku tak mi napis v SZ ako a ja to dam priamo do vlakna a uvidis ako to tam drzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Vdaka za vycerpavajucu odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paldous Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 tu su tie slubene foto: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paldous Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) huraaa,som rad ze sa to podarilo, uz viem preco mi to neslo vkladat (mal som velmi velke foto cez 1MB) a este vdaka Cjoctavianovi za pomoc Edited December 9, 2009 by paldous Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melman Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Já jsem tenhle plastový kryt koupil už loni a odjezdil s ním celou zimu, drží na těch z-kách perfektně. Jen se mi na té černé masce nelíbily ty stříbrné šroubky tak jsem je stříknul černou. Jinak pasuje perfektně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paldous Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 jo tak to jsme na tom stejne ja to taky kupoval minulou zimu, sice byl trochu problem s postou (nastipli mi jeden roh na tom krytu ale neni to vubec poznat) ale jinak spokojenost kdyz kouknes na ty moje foto tak ja to mam taky strikli na cerno (ale jenom hlavu sroubu), dal jsem to gumoasfaltem tedkom jsem koupil gumu na tesneni kapoty a uz se mi snad vubec nebude spinit kryt motoru pod kapotou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 huraaa,som rad ze sa to podarilo, uz viem preco mi to neslo vkladat (mal som velmi velke foto cez 1MB) a este vdaka Cjoctavianovi za pomoc Som rad ak to aspon trosku pomohlo Inac ten kryt vyzera celkom slusne, sam taky zvazujem - keby bol na FL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Petr Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Pokud jsem to uchycení dobře pochopil tak se to dá odmontovat zvenku bez otevření kapoty? Jde mi o to že Octávek je teď všude plno, tak aby mi to někde u obchoďáku nebo venku nezmizlo. Jinak ještě že je to v černé, umím si představit ten tuning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paldous Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 ano,staci to odsroubovat a je to venku, ale pak ti spadnou ty Zka plisky dolu do pleny pod chladic a s tim se ti nebude nikdo babrat, vzdyt to ma cenu 200 korun, to by kradl jen blazen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Petr Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Dneska kradou všichni jako blázen a všechno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 (edited) ved tam staci dat zozadu 2 matice (+ podlozky), nie? Ci to by nestazilo vyskrutkovanie? Edited December 30, 2009 by Cjoctavian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 ja ho mam a okrem estetickeho hladiska to ma jedinu vyhodu v tom, ze sa tolko nespini kryt motora a ostatne veci pod kapotou ked ides v zime za nejakym autom ktore ti pred tebou viri spinavu vodu z cesty (napr naves za kamionom)inak co sa tyka rychlosti ohriatia motora tak na to ten kryt nema ZIADNY vplyv (ak to urychli ohriatie na prevadzkovu teplotu tak max o par sekund ) Na to sluzi termostat v motore ktory otvara a zatvara velky resp maly okruh chladenia (za predpokladu ze ho mas v poriadku a funguje tak ako ma) To co sa ochladi prudenim vzduchu okolo motora tak to vela tepla neodvedie, na to sluzi v prvom rade chladiaci system Trosku sa mylis ze vzduch okolo motora vela tepla neodvedie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts