Přejít na obsah

tlmenie hluku a co este ????


Mischo77

Doporučené příspěvky

Zdravim !!!

Mozem na fabiu 1.2 HTP 47 kW mr 04 AZQ dať spodný kryt pod motor z dieselového agregátu ??? (jedená sa o celý veľký kryt) a súčastne by som dal aj ten čierny textilný alebo plastový kryt nad motor (ten čo sa upína o plech kapoty )

docielil by som tým zníženie hluku motora a v zimnom období aj rýchlejšie zohriatie motora ?!

Dakujem....

P.S . : jedná sa mi hlavne o zníženie hluku v kabine na minimum...... tak by hadam pomohlo vymeniť aj tesniace gumy na dvere ?! ...tak ako poznam že tie ktore gumy už netesnia ?! :D DAKUJEM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že je prohodit jen tak nemůžeš, myslím, že šrouby na uchycení sou vyvrtané v jiných místech...

Jinak, já sem sice měnil spodní kryt na 1.4 16V za větší neoriginální, ale rozdíl je dost poznat, motor se nešpiní a je daleko lépe chráněn...zahřátí odspoda je podle sporné...ale mám i zespodu polepenou kapotu odhlučňovací látkou a to už dělá svoje, motor je méně slyšet a o hodně rychleji se zahřeje...a co je nejvíce podstatné je, že v zimě mnohem pomaleji zchládne..mnohokrat v zimě už ověřeno...takže za mě zlepšení spodního krytu a odhlučnění kapoty stojí za to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Já osobně jsem pro odhlučnění a tepelnou izolaci kapoty zvolil kombinaci samolepicí sady (stejný materiál jako u Š 120), který jsem koupil tady: http://www.mikra.cz/od-sady.php a na něj jsem dal originální černou "deku" od škodovky, která je tam přichycená plastovými držáky. Pod motor jsem dal neorig. kryt, který jsem sehnal v Pardubicích v bývalé mototechně v ul. Na Spravedlnosti a ten je o kus delší a lepší, než originál. Potom jsem ještě vylepil vnitřní strany plast. podběhů a blatníků samolepicími panely, které jsou z nějakého asfaltového materiálu (ty mi sehnal kamarád, který prodává auto-hifi) a v interiéru za jízdy slyším jen aerodynamický hluk, jinak od motoru a od kol tam nepronikne skoro nic, a to mám 1,2 12V HTP a kola 205/40 R17, takže mohu jen doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mišo zakladáš jednu tému za druhou, čo keby si tak pohladal? Našiel by si tu aj návod s fotom, aj kde sa dá lacno kúpiť. ;)

Chcel som ti to pomôcť nájsť ale tá téma zmizla tak SORY.

Mohol by tí pomôcť ramon ten sa tej debaty myslím zúčastnil a je z východu ako ty. :palec2:

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...