Jump to content

problém s novým rádiem Pioneer DEH-2120UB

hammerator
 Share

Recommended Posts

Zdarek,

pred mesicem mi ukradli autoradio, tak jsem si po dlouhym vahani poridil novy - Pioneer DEH-2120UB. (http://autoradia.heureka.cz/pioneer-deh-2120ub/). Včera přišlo, dneska ráno jsem měl chvilku čas, tak jsem ho zapojil a zjistil, že nemám redukci na anténu, ale protože jsem potřeboval jet asi 100km a bez rádia je nuda, tak jsem ho zašoupnul s tim, že až seženu redukci, dodělám to... Hrálo v pohodě, nebyl žádnej problém... Odpoledne jsem rádio odpojil, abych se podíval, jakou že redukci to mám vlastně kupovat (hlava děravá), zapojil ho zpět a už nenaběhlo, ani se mi nepodařilo vyndat CD...

Prosím tedy o pomoc, jestli nevíte, čim by to mohlo být... zkoušel jsem zkontrolovat, jestli neni skříplej kabel, koukal jsem na pojistky a zkoušel je i preventivně vyměnit, nic nepomohlo :(

díky za každou radu

Kontroloval jsi opravdu vsechny pojistky? Radio je jisteny hned 2x. Jedna pojistka byva obvykle na zadni strane samotneho radia a druha pojistka je v pojistkovem boxu auta.

kontroloval jsem oboje, obe v pohode.... radio uz je v servisu na reklamaci, snad ji vyridej co nejdriv...