Richo Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Možno to sem nepatrí, ale chcem sa opýtať, či by som mohol dať ten balík na špatné cesty aj na Octaviu, ktorá nie je 4x4? Ide mi o to, aby som to mal trochu vyššie a aby auto nestratilo jazdné vlastnosti (stabilita a pod.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny8 Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 myslím že v tom není problém-sám na tom jezdím(no zadek jsem si zvednul ještě kapku víc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaakecal Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Je nutné po tom zvýšení udělat novou geometrii? Myslím si že ano, ale pro jistotu... Taky o tom začínám uvažovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Obadal Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 musím dělat novou geometrii při změně tlumičů?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Zadních ne, předních se doporučuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gsx 1100 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Možno to sem nepatrí, ale chcem sa opýtať, či by som mohol dať ten balík na špatné cesty aj na Octaviu, ktorá nie je 4x4? Ide mi o to, aby som to mal trochu vyššie a aby auto nestratilo jazdné vlastnosti (stabilita a pod.) Kde si to zohnal tiez nad tym uvazujem..Chcem to trocha vyssie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts