šobul Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 zdravím škodovkáře.dneska jsem tady novej.hned prosím o radu.mám feldu 1,6mpi.mám problém s motorem.při studených startech se mi stává,že mi vyletí otáčky na 1500,pochvíly padnou dolů amotor začne škubat.při volnoběhu jakoby vynechával.při normální jízdě vynechává taky a pořádně netahne.nejlíp to jede, když je zaplý sitič.jakmile se svypne,tak klesne výkon asi o 1/3.mám nové kabely,svíčky i cívku.stává se i při jízdě, že motor úplně vynechá.je to trapné,když mi to nandá i favorit. díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxx69 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 (edited) zdravím škodovkáře.dneska jsem tady novej.hned prosím o radu.mám feldu 1,6mpi.mám problém s motorem.při studených startech se mi stává,že mi vyletí otáčky na 1500,pochvíly padnou dolů amotor začne škubat.při volnoběhu jakoby vynechával.při normální jízdě vynechává taky a pořádně netahne.nejlíp to jede, když je zaplý sitič.jakmile se svypne,tak klesne výkon asi o 1/3.mám nové kabely,svíčky i cívku.stává se i při jízdě, že motor úplně vynechá.je to trapné,když mi to nandá i favorit. díky Asi by nebylo špatné zkontrolovat funkci škrtící klapky. Zkus se podívat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Pr...f=8&t=18566 Edited November 18, 2009 by maxx69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
šobul Posted June 28, 2010 Author Share Posted June 28, 2010 nevíte někdo jaký je důvod přehřívajícího se motoru.mám feldu 1,6mpi.při pomalé jízdě a při volnoběhu se přehřívá.díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrBalajka Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 cus,zkus poradně zamacknout snimac tlaku v sacim potrubi je tam zboku na tom cernym velkym plastovym,,,,,,,jinak to chce spis na diagnostiku,jinak skoncis jako ja ,uz jsem vymenil vsechno a stejne mi to obcas vynechava a netahne :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOLTEK Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Nám vynechávala při zrychlení, např. když jste chtěli předjížět tak to začalo cukat a nejelo to. Na diagnostice to ukázalo snímač sání, vyměněno ale nic se nezměnilo. Dále jsme vyměnili filtry take nic. Až když jsme uzemnili motor tak to přestalo dělat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts