Přejít na obsah

HandsFree Nokia CK 7W - používáte?


Gooorila

Doporučené příspěvky

Zdar

Koupil jsem starší OII s instalovanou HansFree Nokia CK 7W. Manuál byl přiložen, tak jsem si jej pročítal. je to super, že dokonale popisují, jak sundat fólii z oboustranné lepící pásky, ale kromě spárování tam k používání není nic. Tak se zkusím zeptat zde:

- vyvedený datový kabel k telefonu, ,je mi k ničemu, protože nemám telefon značky Nokia. Používám dva telefony od výrobce HTC a jeden od Toshiby, ale všechny mají napájení mikroUSB. Sháněl jsem kabel, který bych mohl použít, ale nenašel jsem. Dá se to nějak dobastlit?

- v návodu je uvedeno, že sada umí sestavit pouze jedno připojení. Znamená to, že spáruji telefon číslo 1 a když budu chtít používat telefon číslo 2, musím původní partnerství odebrat a vytvořit nové, nebo že jen v jednu chvíli komunikuje sada jen s jedním telefonem? Jak si ale pak vybírá prioritu telefonu, když jich mám více a ty mám při startování v kapse se zapnutým BT? Je logické to vyzkoušet a neptat se, na fóru, ale dnes jsem si s tím hrál a už mi nefunguje žádný telefon, tak to musím nějak resetovat, nebo něco.

- Při startování, telefonním hovoru a při vypínání motoru se na displeji autorádia (Stream), zobrazí nápis "Phone". Kdysi jsem měl půjčené auto s Hansfree, která zobrazila při zvonění na displeji i jméno volajícího, nebo při zmáčknutí ovládacího tlačítka vyskočil telefonní seznam a rolováním jsem si navolil volaného. Vím jistě, že o nebyla sada nokie, ale líná huba, holé neštěstí, tak se radši ptám, jestli to taky nějak nejde a třeba mám jen někde něco špatně.

Vím, že to zas tak není o škodě, ale předpokládám, že ta sada bude docela rozšířená. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mám a používám CK-7W ve spojení s rádiem Symphony.

HF si umí zapamatovat tuším 5 spárovaných telefonů, ale připojen může být jen jeden.

Nabíjecí kabel by asi dobastlit šlo, protože v původním pop-port konektoru nabíjení je. Ale pak je ještě otázka kompatibility. Já to teď řeším CL adaptérem a až budu mít čas tak ten CL adaptér připojím k napájení HF a schovám v útrobách palubky.

Nápis PHONE na rádiu je vše co lze zobrazit-je to jen informace rádia, že je v režimu MUTE

HF se podle mého názoru spojí s prvním telefonem, který najde a ostatní pak ignoruje. Po otočení klíčku začne hledat dostupné telefony->s prvním, který najde, se spojí->po vyjmutí klíčku se odpojí (pokud neprobíhá hovor, jinak zůstane spojená do ukončení hovoru)

Návod je ke stažení zde: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/...CK-7W_UG_cs.pdf

Editováno: , autor: Flag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuhle sadu mám taky,ale občas je problém,že mě někdo neslyší,nebo nerozumí,já mám teda vždycky příjem OK,signálem to není a telefonem nejspíš taky ne. Někdy se zas nespojí s telefonem vůbec a asi 2x to zamrzlo úplně,pomohl až asi hodinový reset odpojení napájení. Osobně s ní nejsem až tak moc spokojenej. Jak to máte vy,taky to zlobí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 4 roky později...
  • o 4 roky později...

Trošku to oživím. Mám taky Nokia CK-7W. Zjistil jsem to až po nějaké době co jsem připojoval telefon klasickým AUX kabelem co je od radia vyvedený pod loketní opěrkou. Náhodou jsem zjistil a spároval. Abych pravdu řekl tak je to jak píše Juke.box. Já slyším suprově. Podle mého to je napojeno na repráky v autě, ne na jejich repro, tzo jsem nikde nenašel.. Horší to je s tím, že já nejsem slyšet. A to mám vyvedený mikrofon pod sluneční clonu a ani když ji odklopím. Mikrofon je pár centimetů od hlavy a stejně je blbě slyšet. A stejně tak jako kolegovi, občas se stane, že se telefon nespojí vůbec. Toť mé poznatky k této sadě. Jo a ovladač ani držák telefonu nemám. Možná je někde schovaný. Řešit to asi nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...