Přejít na obsah

Subwoofer

Doporučené příspěvky

Chcem sa opytat ci je lepsie ci aktivny alebo pasivny subwoofer?... radio mam Pioneer DEH-2120UB nasiel som nejaky set a chcem sa opytat ci moze byt.. lebo je za pekne peniaze tak ci snim ma niekto skusenosti... ci sa oplati.. a este jedna vec musim kupovat k tomu aj kapacitor? je ho vyhoda mat asi hned... a kolko Faradovy staci 1 F ? Diky

Fusion Set

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě u takhle levných sestav je stejně jedno, zda je to aktivní či pasivní. Výkon stejnej, akorát aktivní set ti zabírá méně místa. Já koupil Fli TRAP a max spokojenost. Ve staré fábce jsem měl Hertz ES300D s 350w RMS a vše se tam nechutně rozvibrovalo. Auto i hudba šli pryč a opět se mi po něčem zastestklo. O víkendu jsem namontoval ten aktivní subáček a max spokojenost. Navíc, až vytlumím auto, koupím lepší předky a zesík, tak tento aktivní woofer se dá dobře prodat. A hlavně cena. Dá se koupit už za 3,5tis včetně kabeláže. Je to sice 10", ale 250w RMS. Za ty peníze to nadělá parády až až a stejně budeš muset vytlumit min. kufr, mám ho jen na málo a vše tam drnčí:)

http://www.ahifi.cz/subwoofery/fli-trap-10-active.html

Pokud nebudeš jezdit na nějaké SPL, tak i takový výkon ti to auto hodně solidně rozduní a hlavně to nezabírá místo

Trochu jsem se tohodle wooferu bál, ale pár lidí co je prodává mi tvrdilo, že byli sami překvapení, jak basuje a musím jim dát za pravdu. Navíc je to vyrobeno nějak dohromady se společností Vibe.

Odkaz ke komentáři

...s produkty Fusion nejsou problémy takže není důvod k obavám...

...mytix...když už máš tak radikální radu...tak ji i dolož relevantním vysvětlením...

...k těmto sestavám se standartně dodávají 10qmm kabelové sety u kterých by kapacitor byl přínosem.Můžeš ale napájecí kabely vyměnit za průřez 20qmm a tím by se tak zlepšilo napájení, ale i tak bych doporučil kapacitor ponechat pro jeho dobrý vliv na kvalitu basového projevu.

Vyhni se ale kapacitorům s velkým vnitřním odporem.Tím kapacitor ztrácí na funkčnosti a proto někteří "hifisti" jej pokládájí za zbytečný.

post-845-1258486928_thumb.jpg

post-845-1258486964_thumb.jpg

post-845-1258487259_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...