JanSpasitel Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Chcem sa opytat ci je lepsie ci aktivny alebo pasivny subwoofer?... radio mam Pioneer DEH-2120UB nasiel som nejaky set a chcem sa opytat ci moze byt.. lebo je za pekne peniaze tak ci snim ma niekto skusenosti... ci sa oplati.. a este jedna vec musim kupovat k tomu aj kapacitor? je ho vyhoda mat asi hned... a kolko Faradovy staci 1 F ? Diky Fusion Set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 1F ti straci a kupoval by som vsetko jednej znacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 IMHO kapacitator jsou vyhozeny penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSpasitel Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 okej diky.. lenze neviem ci sa oplati ten set. ci je dostacujuci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSpasitel Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 takto myslite ze ten zosik co je k tomu je dobry? okrem toho ze je 2-kanalovy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSpasitel Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 este som sa chcel spytat.. myslite ze ten kapacitor potrebujem? alebo nie ? diky.. aby som vedel ci ho mam hned objednat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Podle mě u takhle levných sestav je stejně jedno, zda je to aktivní či pasivní. Výkon stejnej, akorát aktivní set ti zabírá méně místa. Já koupil Fli TRAP a max spokojenost. Ve staré fábce jsem měl Hertz ES300D s 350w RMS a vše se tam nechutně rozvibrovalo. Auto i hudba šli pryč a opět se mi po něčem zastestklo. O víkendu jsem namontoval ten aktivní subáček a max spokojenost. Navíc, až vytlumím auto, koupím lepší předky a zesík, tak tento aktivní woofer se dá dobře prodat. A hlavně cena. Dá se koupit už za 3,5tis včetně kabeláže. Je to sice 10", ale 250w RMS. Za ty peníze to nadělá parády až až a stejně budeš muset vytlumit min. kufr, mám ho jen na málo a vše tam drnčí http://www.ahifi.cz/subwoofery/fli-trap-10-active.html Pokud nebudeš jezdit na nějaké SPL, tak i takový výkon ti to auto hodně solidně rozduní a hlavně to nezabírá místo Trochu jsem se tohodle wooferu bál, ale pár lidí co je prodává mi tvrdilo, že byli sami překvapení, jak basuje a musím jim dát za pravdu. Navíc je to vyrobeno nějak dohromady se společností Vibe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 ...s produkty Fusion nejsou problémy takže není důvod k obavám... ...mytix...když už máš tak radikální radu...tak ji i dolož relevantním vysvětlením... ...k těmto sestavám se standartně dodávají 10qmm kabelové sety u kterých by kapacitor byl přínosem.Můžeš ale napájecí kabely vyměnit za průřez 20qmm a tím by se tak zlepšilo napájení, ale i tak bych doporučil kapacitor ponechat pro jeho dobrý vliv na kvalitu basového projevu. Vyhni se ale kapacitorům s velkým vnitřním odporem.Tím kapacitor ztrácí na funkčnosti a proto někteří "hifisti" jej pokládájí za zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.