miklisek Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 (edited) Mám dotaz: dělal někdo přestavbu zrcátek z VW Touran na Octavii I. Sice to tu někdo nadhodil (tomina na http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=609022), ale reálnou předělávku jsem tu nenašel. Pokud by se měnilo jen výměnou namontováním na upevňovací kloub, bylo by to bez větších zásahů. Jen nevím jestli pasují plasty. Upevňovací kus, co zasahuje do těla zrcátka, se mě zdá na Touranu delší (ale možná mate opticky ten blinkr v rohu) a štíhlejší. Edited November 15, 2009 by miklisek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 a není jednodušší tam dát zrcadlo z nový tourky? ta má blinkr ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miklisek Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 (edited) Ne, Tourka má zrcátko z FII/R (myslím tedy), ale bez blinkru. Edited November 20, 2009 by miklisek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts