Jump to content
Sign in to follow this  
funess

trhanie motora 1.9Tdi

Recommended Posts

mam problem s motorom. Medzi 1000 a 1200 v 2 a 3 mi trha motor.Ak pustim plynovi pedal na otacky su v norme a ide v pohode tak tiez ak ho sklbe a pridam do vizsich do otacok tak ide v poho. co si otom myslite?

Share this post


Link to post
Share on other sites

vidim ze vsetci viete poradit :) Tak trochu to poopravim. deje sa to presne medzi 1000 a 1100 ot. ymenil som palivovi filter a a do nadrze som nalial REDEX na cistenie trisiek. mam pocit ze sa to zlepsuje. no skusim tam este pri kazdom tankovani naliat a uvidime. potam info

Share this post


Link to post
Share on other sites

A preco vlastne jazdis skoro na volnobehu? Sa potom cuduj ze to cuka. Lebo sa zrejme pohybujes v oblasti kde ti do toho zacina zasahovat RJ aby nedoslo k skapaniu motora.

Share this post


Link to post
Share on other sites
A preco vlastne jazdis skoro na volnobehu? Sa potom cuduj ze to cuka. Lebo sa zrejme pohybujes v oblasti kde ti do toho zacina zasahovat RJ aby nedoslo k skapaniu motora. ako som pominal je to 2 a 3 rychlost takze sa to deje v meste pri rozjazdoch. nie ze jazdim na volno behoch. Ale aj tak je to rada. mam problem z budikmi. dobre pojdu uz do opravy a uvidime ci to nieco moze zmenit

Share this post


Link to post
Share on other sites

No dnes som si to skusil nasimulovat a nie je to az take drasticky nizke. To je len taka mylna predstava. Tak isto ho rozbieham pomaly. A na 4 to je cca 40 km/h rychlost v tych otackach a ide.

Takze testovat,kabel vag,vaha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No vidim,ze mame stejny problem,me to dela take i privyssich otackach,vice za studena a mene za tepla,pokud ten plynovy pedal neseslapnu poradne,tak to skube,kdyz mirne akceleruji a take jsem z toho na vetvi,minuly tyden jsem byl na diagnostice a nic mi tam nenasli,tak si myslim,ze jsou asi pricpane trisky.I kdyz prvne po ranu startuji,tak mi to toci trosicku dele,nez to chytne a pak se pekne zakouri z vyfuku.

Pristi tyden jedu na vymenu rozvodu,vcera jsem koupil i cidlo teploty vody,tak si ho necham take vymenit a hned jim tam reknu,at se podivaji i na ty trisky a pak dam vedet.

Tak preji hodne stesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tohle se mi taky stavalo, pri mirnem pridani v nizkych otackach zaskubal. Byl jsem na mereni VAG, pujcil jsem si novou vahu vzduchu na otestovani a furt nic.

nedavno jsem vycistil a rovnou zaslepil EGR ventil a je po skubani. :palec2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

no od vtedy takto jazdim. Neviem este stale cim to je pokial nezozenie nove budiky. Tie to co mam stale padaju a rychlost ani neukazuju takze ani netocia kilometre. Ak uz dam dokopi toto tak uvidim co ale a tak dik za pokracovanie diskusie s tymto problemom. :palec2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nazdar chalani

mam vw sharan 1.9 96kw

nema výkon a trha

do nedávna aj dost dymil

oi vymene vačky turba hydrostelov a rozvody

uz nedymí ale ten výkon tam vobec nieje

spotreba okolo 12litrov

pri zohriatom motore je spotreba 1.2-1.4

tot asi nebude v poriadku co?

uz neviem co mam menit

skuste mi poradit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...