Jump to content

trhanie motora 1.9Tdi

funess
 Share

Recommended Posts

vidim ze vsetci viete poradit :) Tak trochu to poopravim. deje sa to presne medzi 1000 a 1100 ot. ymenil som palivovi filter a a do nadrze som nalial REDEX na cistenie trisiek. mam pocit ze sa to zlepsuje. no skusim tam este pri kazdom tankovani naliat a uvidime. potam info

A preco vlastne jazdis skoro na volnobehu? Sa potom cuduj ze to cuka. Lebo sa zrejme pohybujes v oblasti kde ti do toho zacina zasahovat RJ aby nedoslo k skapaniu motora. ako som pominal je to 2 a 3 rychlost takze sa to deje v meste pri rozjazdoch. nie ze jazdim na volno behoch. Ale aj tak je to rada. mam problem z budikmi. dobre pojdu uz do opravy a uvidime ci to nieco moze zmenit

No vidim,ze mame stejny problem,me to dela take i privyssich otackach,vice za studena a mene za tepla,pokud ten plynovy pedal neseslapnu poradne,tak to skube,kdyz mirne akceleruji a take jsem z toho na vetvi,minuly tyden jsem byl na diagnostice a nic mi tam nenasli,tak si myslim,ze jsou asi pricpane trisky.I kdyz prvne po ranu startuji,tak mi to toci trosicku dele,nez to chytne a pak se pekne zakouri z vyfuku.

Pristi tyden jedu na vymenu rozvodu,vcera jsem koupil i cidlo teploty vody,tak si ho necham take vymenit a hned jim tam reknu,at se podivaji i na ty trisky a pak dam vedet.

Tak preji hodne stesti.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

no od vtedy takto jazdim. Neviem este stale cim to je pokial nezozenie nove budiky. Tie to co mam stale padaju a rychlost ani neukazuju takze ani netocia kilometre. Ak uz dam dokopi toto tak uvidim co ale a tak dik za pokracovanie diskusie s tymto problemom. :palec2:

• 8 years later...
  • 1 year later...

Nazdar chalani

mam vw sharan 1.9 96kw

nema výkon a trha

do nedávna aj dost dymil

oi vymene vačky turba hydrostelov a rozvody

uz nedymí ale ten výkon tam vobec nieje

spotreba okolo 12litrov

pri zohriatom motore je spotreba 1.2-1.4

tot asi nebude v poriadku co?

uz neviem co mam menit

skuste mi poradit

• 1 month later...
No dnes som si to skusil nasimulovat a nie je to az take drasticky nizke. To je len taka mylna predstava. Tak isto ho rozbieham pomaly. A na 4 to je cca 40 km/h rychlost v tych otackach a ide.
Takze testovat,kabel vag,vaha.
To jazdíš na 4 40????????

Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku