Jump to content

Autobusy a náklaďáky ŠKODA

amogh
 Share

Recommended Posts

kéž by někdy :-)

jinak když koukám na ty traktory, doufám, že jsi navštívil zemědělské muzeum na letné je tam několik desítek elitních kousků a nejen na naftu :-)

no téma jsem si řekl, že by to opravdu chtelo vždyt "velkejch" škodovek jezdilo mraky a docela na ně tady zapomínáme ...

Škoda že fotky těch trambusů Š-706 MT, MTS, MTSP taháž z netu a nemáš nejaký svoje. Ta modrá sklopka MTSP 27 je profláklá jak sviň, Pak klasika Pivovarskej valník Š 706 RTD se sníženým rámem, Souprava MTS 24 (bez předku) od sběratele z německa a pak tahač návěsů RTTN s jednonápravovým návěsem z n.p. BSS s triplexama.

Hoď autorský fotky.

Mrkni se sem na řadu RT , sem na řadu MT a znova MT.

A nějaký fotky U prvních 2 odkazů sou fotky pod textem.

A nějaký moje bejvalý autí.

post-5139-1258558533_thumb.jpg

post-5139-1258558566_thumb.jpg

post-5139-1258558596_thumb.jpg

post-5139-1258558612_thumb.jpg

post-5139-1258558639_thumb.jpg

Edited by Luďa

co je spatnyho na fotkach z netu, jsme na foru, nedelam s nima zadny obchody? ja zadny svoje nemam, jsem spatnej fotograf :-(

jinak odkazy od tebe super, ty jo kdyz koukam na ten interier tak nechapu jak s tim mohl kdysi muj deda jezdit do anglie, svedska apod :-)

ale vlastne byl jsem loni na bazantovi, takze par svejch i vlastne mam - tot ale vse :-)